Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

European Youth Championship 2007 part 1

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΟΜ, Αλέξανδρος Τζούνης, "η διοργάνωση που έμεινε στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Μπόουλινγκ, σ΄ένα βίντεο γυρισμένο για τους Ελληνες και που προβλήθηκε στη γιορτή του κυπέλλου την επόμενη χρονιά. Αξέχαστες Στιγμές!!!"


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Αλεξανδρα !!
Καλα εκανες και μας θυμισες την καταπληκτικη εκεινη διοργανωση , σε ενα επισης καταπληκτικο STRIKE BOWLING των 24 διαδρομων !!
Θα πρεπει η Ομοσπονδια να δωσει κινητρα στα νεαρα κοριτσια με τη δημιουργια Εθνικης Νεανιδων .
Κατα την προσωπικη μου γνωμη , στις υπαρχουσες κορυφαιες νεανιδες μας , θα πρεπει να δοθει η ευκαιρια , να γνωρισουν το μεγαλειο του αθληματος σε καποια διεθνη διοργανωση και ετσι να πεισμωσουν και να εντεινουν τις προσπαθειες τους !!
Βεβαια , αν κρινω απο το τελευταιο Πανευρωπαικο , με τους τωρινους μεσους ορους τους , θα καταγουν κατω απο τη μεση , ΑΛΛΑ μια κινηση καλης θελησεως εκ μερους της Ομοσπονδιας πιστευω θα βοηθησει τα μεγιστα !
Η οικονομικη συγκυρια ειναι δυσμενης ! Πιστευω , ομως , οτι οι γονεις των κοριτσιων , θα δεχοντουσαν να ελαφρυνουν τα βαρη της Ομοσπονδιας , καλυπτοντας ενα μερος των εξοδων για μια Αθλητικη αποστολη στο επομενο Πανευρωπαικο Νεων-Νεανιδων επι παραδειγματι.
Σκεψεις καλοπιστες κανω και αναμενω και αλλες αποψεις , απο πιο επαιοντες επι των θεματων αυτων..
Ευχαριστω για τη φιλοξενια ..