Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Εκλογές ΕΟΜ - Πρώτες Ανακοινώσεις

Με την σειρά που αναρτήθηκαν στη σελίδα facebook της ομοσπονδίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Α.ΚΑΛΑΜΑΡΑ


Επιγραμματικά οι στόχοι και οι επιδιώξεις του ψηφοδελτίου είναι οι παρακάτω :


• Ενίσχυση και βελτίωση των υποδομών με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.

• Δράσεις για την βελτίωση και ενίσχυση των ακαδημιών και των σχολών προπονητών.
• Συνέχιση των σεμιναρίων προπονητών και συνεργασία με την ETBF ή άλλους φορείς για σεμινάρια σχετικά με συντήρηση διαδρόμων, lane r
eading κλπ
• Μείωση δαπανών ΕΟΜ σε δράσεις που δεν αποσκοπούν σε όφελος των αθλητών και των συλλόγων.
• Βελτίωση του site και γενικά των ηλεκτρονικών μέσων της ΕΟΜ με αμφίδρομη επικοινωνία με τα μέλη και τους αθλητές.
• Συνεργασία με όλες τις αίθουσες ασχέτως χωρητικότητας για την εξυπηρέτηση του αγωνιστικού προγράμματος και των αθλητών.
• Εξέταση περαιτέρω μείωσης του παραβόλου συμμετοχής και ελαχιστοποίηση όπου είναι δυνατόν των μετακινήσεων με παράλληλη βοήθεια από τις αίθουσες.
• Στο ατομικό πρωτάθλημα μερική αναδιοργάνωση των κατηγοριών ώστε να γίνουν πιο ευέλικτες και ανταγωνιστικές.
• Δημιουργία νέων διοργανώσεων για ανανέωση ενδιαφέροντος.
• Κίνητρα για την συμμετοχή στο ατομικό για όλους τους αθλητές και έπαθλα με οικονομικό αντίκτυπο (πχ δωρεάν συμμετοχές, υλικό κλπ) στους κορυφαίους ανά κατηγορία.
• Στο ομαδικό πρωτάθλημα εξέταση αναδιοργάνωσης με στόχο την ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων και την δημιουργία κινήτρων στους συλλόγους.
• Θέσπιση ορισμένων τουρνουά με έπαθλα κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα του EBT Tour.
• Εξέταση ακριβών αποστολών στο εξωτερικό και προσπάθεια εξεύρεσης χορηγιών με άμεση ανάληψη δράσης στον τομέα αυτό από τον Πρόεδρο του ΔΣ προσωπικά.
• Επιβράβευση κορυφαίων αθλητών και αθλητριών με την συμμετοχή τους σε τουρνουά.
• Άμεσος προγραμματισμός με στόχο την ανανέωση ενδιαφέροντος του γυναικείου bowling.
• Εξοικονόμηση πόρων για την βελτίωση των εγχώριων διοργανώσεων με κριτήριο την οικονομική ανακούφιση των συλλόγων και των αθλητών.
• Διατήρηση των περιφερειακών γραφείων και ενίσχυση του έργου και των δράσεων τους.

Το παρόν αγωνιστικό πρόγραμμα 2012-13 θα διατηρηθεί με μικρές ίσως παρεμβάσεις σε τομείς που μπορούν να επιφέρουν βελτίωση της ανταποδοτικότητας προς τους αθλητές.
Η χώρα μας διέρχεται μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο που δυστυχώς έχει ήδη αντίκτυπο στο άθλημά μας. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε η κρίση αυτή να περάσει όσο το δυνατόν ανώδυνα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα υψηλά στάνταρ που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Επιδίωξη μας είναι το bowling να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Θανάσης Καλαμαράς


Ανακοίνωση Συνδιασμού Αγγελου Τσουρούπη








ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ,

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΣΟΥΡΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 15-12-2012 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ.

Αγαπητοί μας συναθλητές και συναθλήτριες,
το άθλημα μας έχει σοβαρές αδυναμίες, σημαντικά προβλήματα και πολλαπλές ανάγκες. Δυστυχώς όμως, αυτή την στιγμή δεν είμαστε σε θέση να μπορούμε


 να σκεφτούμε να αλλάξουμε κάτι άμεσα, διότι η αγωνιστική σεζόν εχει ήδη ξεκινήσει. Έτσι λοιπόν δεν είναι δυνατόν από μέρους μας να κάνουμε κάποιες προγραμματικές δηλώσεις, όσον αφορά την πιθανή ανάληψη καθηκόντων από το ψηφοδέλτιο μας. Τα μόνα που είμαστε σε θέση να δηλώσουμε είναι τα εξής: το αγωνιστικό πρόγραμμα που εξελίσσεται αυτή την στιγμή, εκτός κάποιων μικρών παρεμβάσεων που μπορεί να γίνουν (αίθουσες κλπ.) δεν θα αλλάξει και θα λάβει τέλος όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υπάρχων Δ.Σ της ομοσπονδίας. Όπως επίσης, όσον αφορά εκδηλώσεις και αποστολές Εθνικών ομάδων θα επανεξεταστούν κατά την διάρκεια της εναπομείναντος αγωνιστικής περιόδου και θα πράξουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ήδη ανακοινωμένες αποφάσεις του υπάρχοντος Δ.Σ. Το μεγαλύτερο λόγο για την πραγματοποίηση των ανωτέρω είναι τα οικονομικά αποθέματα που θα προκύψουν μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε. Προχωρούμε άμεσα στην εξυγίανση, τον εξορθολογισμό και τον έλεγχο της 0ικονομικής διαχείρισης της ομοσπονδίας με όρους απόλυτης διαφάνειας και κοινωνικής λογοδοσίας.
Με απαράβατο κανόνα την εφαρμογή ανοικτών διαδικασιών σε όλο το φάσμα θα προχωρήσουμε στη ζήτηση από όλα τα σωματεία, ιδεών προτάσεων και πιθανόν λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν.
Χωρίς και τη δική σας σύμφωνη γνώμη, χωρίς γόνιμο διάλογο με τους συλλόγους τίποτε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Την έγκριση σε κάθε μας βήμα τη δίνετε εσείς.
Εν μέσω της οικονομικής κρίσης όπως όλοι οι τομείς και ο αθλητισμός έχει υποστεί τέτοιες επιπτώσεις, που φαλκιδεύουν το χαρακτήρα του ως κοινωνικό αγαθό.
Η κατάργηση της χρηματοδότησης του αθλητισμού, η στοχευμένη και συστηματική διάλυση μιας σειράς θεσμικών, προνοιακών και οργανωτικών δομών (όπως για παράδειγμα ο τεμαχισμός της ΓΓΑ και η πολυδιάσπαση του αντικειμένου), επιτείνουν την πορεία απαξίωσης και κατάρρευσης, ολόκληρου του αθλητικού οικοδομήματος.
Θέλουμε με την δική σας βοήθεια να μελετήσουμε τις ανάγκες, να επεξεργαστούμε ολοκληρωμένες και εφικτές λύσεις έτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των αθλητών – αθλητριών του αθλήματος μας.

Με εκτίμηση

Οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου

ΤΣΟΥΡΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΕΛΒΙΝΑ)

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΦΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΤΙΜΟΣ

ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΡΥΟΛΑΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ








Δεν υπάρχουν σχόλια: