Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Malmo Open - Μια Διοργάνωση Για Λίγους





Ο Βασίλης Στεφανίδης είναι αθλητής του ΟΜ Θεσσαλονίκης και φανατικός αναγνώστης του Bowlpedia. Θα είναι ο μόνος Ελληνας που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση για Α.Μ.Ε.Α που θα γίνει  στο Malmo της Σουηδίας, 8 εως 10 Φεβρουαρίου. Η διοργάνωση περιλαμβάνει 13 αθλήματα μεταξύ των οποίων bowling και γίνεται κάθε χρόνο το δεύτερο σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου. Το επίσημο site της διοργάνωσης βρίσκεται εδώ: http://www.malmo-open.com.


Ο Βασίλης έβγαλε δελτίο στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ το 2005 αθλητής τότε του  Ten Pin και από το 2007 παίζει με μειωμένη όραση αφού έπαθε ατροφία του οπτικού του νεύρου. Από το 2009 ανήκει στον ΟΜΘ με έδρα το Pin City. Τον βοήθησαν στα πρώτα του βήματα στο μπόουλινγκ οι Ανδρινόπουλος Παναγιώτης και Κώστας Κυράκης.  Την πρώτη του μπάλα την πήρε το 2000.  Ο Βασίλης είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Παίζει με μπάλες Storm. Θα παίξει για την Β κατηγορία αν και στο ελληνικό πρωτάθλημα ανήκει στην C κατηγορία.


H μορφή (format) του οπεν είναι η εξής: Οι αθλητές χωρίζονται βάσει τον Μέσο Ορο τους.

  • Α κατηγορία αν έχουν 160 και πάνω Μ.Ο
  • Β κατηγορία αν έχουν 136-160 
  • C κατηγορία αν έχουν 111-135 και
  • D κατηγορία αν έχουν 110 και πιο χαμηλά
Οι κατηγορίες Α και Β θα παίξουν 6 παιχνίδια. Οι υπόλοιπες κατηγορίες θα παίξουν 4 παιχνίδια. 

"Οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό" πιστεύει και "Ποτέ μη λές ποτέ". Κι επειδή "δεν ξέρεις  τι σου ξημερώνει" "άδραξε τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο". Ηταν πολύ χαρούμενος που η ΕΟΜ ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και του έστειλε δυό μπλούζες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. 

Βασίλη σου εύχομαι Χίλια Χρόνια Χρυσά για  τα γενέθλιά σου και καλή επιτυχία στη Σουηδία. Περιμένω φωτογραφικό υλικό, όπως μου υποσχέθηκες και καλά αποτελέσματα!


UPDATE

Το πρόγραμμα για το bowling:

Δεν υπάρχουν σχόλια: