Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα νέα της Brunswick Bowling




Η Brunswick Bowling ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας της με την Radical Bowling μια υψηλής τεχνολογίας εταιρεία που ανήκει στον Phil Cardinale.
Μετά τη συμφωνία αυτή η παραγωγή των μπαλών της Radical Bowling  θα γίνεται στο εργοστάσιο της Brunswick στο Μεξικό και η εταιρεία θα μετονομαστεί σε Radical Bowling Technologies.
O Phil Cardinale θα συνεχίσει τον ρόλο του στην ανάπτυξη στις πωλήσεις και στο marketing στην γραμμή παραγωγής της Radical Bowling Technologies.

Eίμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Brunswick” δηλώνει ο Cardinale και συνεχίζει “Η Brunswick σου δίνει τη σταθερότητα και την υψηλή ποιότητα για να κατασκευάσεις τα προϊόντα σου και αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Radical να επεκταθεί στην αγορά με βελτιωμένες πωλήσεις και διανομή σε pro-shop και καταναλωτές σε όλο τον κόσμο”.

Ο Brian Graham διευθυντής πωλήσεων και marketing της Brunswick συμφωνεί λέγοντας “Η συνεργασία με τον Phil και η δημιουργία της Radical Bowling Technologies είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς αυξάνουμε τη συνολική θέση μας στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων μπόουλινγκ. Αυτή η μάρκα θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε στην αγορά και σε νέους πελάτες που ψάχνουν για τεχνολογικά πλεονέκτημα σε μπάλες bowling”.

Η δημιουργικότητα του Cardinale και το ένστικτο του στην αγορά είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που έχει αποκτήσει Brunswick από αυτή τη συμφωνία.

Η πρώτη μπάλα της Radical Bowling Technologies μετά τη συνεργασία με την Brunswick είναι η Torrid Elite και specs δίνονται παρακάτω.

H εταιρεία μας από αυτή τη στιγμή είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Radical Bowling Technologies. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.radicalbowling.com είτε το www.brunswick.gr

Για την BBBS
Xαρτοφύλλης Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: