Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούνιορ 2013






Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 ξεκινάει το πρώτο γκρούπ προκριματικών αγώνων για τα τζούνιορς, ίσως η πιο όμορφη και ελπιδοφόρα αγωνιστική, στο Strike Χαϊδαρίου. Θα αγωνισθούν νέοι και νέες που γεννήθηκαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 1994. Θα χωριστούν σε τρείς κατηγορίες βάσει ηλικίας: 
Παμπαίδων και Πανκορασίδων (junior 3 που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 χρόνια), Παίδων και Κορασίδων (junior 2 που δεν έχουν συμπληρώσει τα 16 χρόνια) και Εφηβοι - Εφηβες (junior 1 που δεν έχουν συμπληρώσει τα 19 χρόνια). 


Ολοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα αγωνισθούν σε 6 προκριματικά παιχνίδια (42" λάδωμα) σύνολο κορυνών στην κάθε κατηγορία. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν 8 αθλητές και 8 αθλήτριες ανά κατηγορία. 







Σε περίπτωση ισοπαλίας την πρόκριση παίρνει ο αθλητής ή η αθλήτρια με το καλύτερο τελευταίο παιχνίδι.

Οι κορύνες ακολουθούν στην επόμενη φάση. Σε περίπτωση που οι αθλητές κάποιας κατηγορίας είναι λιγότεροι από 8 και οι αθλήτριες λιγότερες από 8, τότε θα προκριθούν οι 4 πρώτοι/ες στον τελικό.

Οι 8 αθλητές και οι 8 αθλήτριες, θα αγωνιστούν σε 3 παιχνίδια και από το σύνολο των 9 παιχνιδιών θα προκριθούν οι 4 πρώτοι/ες σε κάθε κατηγορία για τον τελικό.

Οι 4 αθλητές/τριες θα παίξουν σκάλα. 

*πηγή στοιχείων www.hbf.gr

Το μικρότερο σε ηλικία παιδί θα πάρει ένα δώρο.
 Μετά τις απονομές θα ανακοινωθεί η εθνική ομάδα τζούνιορ. Ομοσπονδιακός προπονητής των τζούνιορς είναι ο Λεωνίδας Μαραγκός που θα συνοδεύσει την εθνική τζούνιορ στην Βιέννη για τους πανευρωπαικούς αγώνες που θα διεξαχθούν εκεί από τις 23 Μαρτίου εως την 1η Απριλίου 2013. 

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση των τελικών φάσεων μέσω διαδικτύου στην διεύθυνση: weblivesports.blogspot.gr

Θα σας περιμένουμε όλους! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!





Δεν υπάρχουν σχόλια: