Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 - 1η Ενημέρωση 19/8/13


 Η επίσημη προπόνηση τελείωσε χθες, Κυριακή 18 Αυγούστου 2013, και οι έλληνες αθλητές ξεκινούν την προσπάθειά τους.

Σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου, θα παίξουν ατομικά 216 άντρες από 36 χώρες που είναι χωρισμένοι σε δυό squad. Θα παίξουν 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Οι 4 καλύτεροι θα περάσουν στην ημιτελική φάση. Βάση της κατάταξης θα παίξει ο 1ος με τον 4ο, ο 2ος  με τον 3ο. Οι νικητές θα παίξουν τελικό και θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.

Στο Squad 1 συμμετέχουν απ΄την ελληνική αποστολή:

Οι Νίκος Κεκέσης  και Λεωνίδας Μαραγκός στους διαδρόμους 24 - 34 - 44 - 54 - 10 και 20,
και οι Γιώργος Στεφανίδης μαζί με τον  Βαγγέλη Κριζίνη στους διαδρόμους  60 - 16 - 26 - 36 - 46 και  56. Οι αθλητές μας θα παίξουν στις 6μμ ωρα Ελλάδας (8πμ Λας Βέγκας).

Οι Σταμάτης Ρορός και Γιώργος Τζιώτης θα παίξουν 11μμ ώρα Ελλάδας (1μμ ώρα Λας Βέγκας)









Το μοτίβο λαδώματος είναι το Sydney 33 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. (το Bowlpedia έγραψε λίγα τεχνικά σε προηγούμενο άρθρο του).











Υπενθυμίζω πως η επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων είναι www.bowl.com

Για την ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων πατείστε εδώ

Για την ζωντανή μετάδοση των αγώνων εδώ

Δυστυχώς έχει σταματήσει η ενημέρωση του bowlpedia απ΄τον συνοδό της αποστολής οπότε όλες τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες τις αντλώ απ΄τις σχετικές ιστοσελίδες  και φυσικά απ΄το http://www.bowlingdigital.com.

Και λίγα νέα μετά από βόλτα στο διαδίκτυο:

Ο Jason Belmonte έγραψε στο προφίλ του, πως είναι δύσκολο το μοτίβο του λαδώματος και πως θα επιβραβεύσει τις καλές μπαλιές. Καιρός να πετάξω την καλύτερες μπαλιές μου, γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Osku Palermaa  έγραψε στο δικό του προφίλ τις μπάλες που επέλεξε μετά την επίσημη προπόνησή του. Αυτές είναι 2x Natural, Hy-Road pearl, Defiant Soul και Prodigy

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Strike them all!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: