Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2014 Abu Dhabi - Αγώνες Επιλογής Εθνικής Ομάδας (trials)

1η Ενημέρωση: 

Με αρκετές ανακατατάξεις έκλεισε η σημερινή μέρα μετά από 12 παιχνίδια. Αξιοσημείωτο το 299 του Κώστα Λυραντζή που του έμεινε η 7 κορύνα στην  τελευταία μπαλιά και του στέρησε το τέλειο παιχνίδι. Αξιοσημείωτο και το "come back" του Γιώργου Στεφανίδη στο τέλος των 18 παιχνιδιών. Ο Κώστας Λυραντζής τελείωσε 1ος στην κατάταξη μετά τα 18 συνολικά παιχνίδια. Ο Μαρουλάκης Ανδρέας - νικητής στους πρόσφατους αγώνες στα Χανιά - δεν άντεξε ύστερα από έναν τραυματισμό που είχε και σταμάτησε το παιχνίδι. Το παιχνίδι σταμάτησε κι ο Παντελίδης Αλέξανδρος, δεν έχω μάθει γιατί, αλλά κι ο Κυριακός Κώστας που του προέκυψε κάποιο επαγγελματικό ζήτημα κι έπρεπε να ταξιδέψει όπως με ενημέρωσε ο γγ της ΕΟΜ κύριος Ζορμπάς.


Ενημερώθηκα πως χθες έπαιζαν σε 5άδες και 6άδα ακόμα και γι αυτό άργησαν να τελειώσουν.   Δεν υπάρχει διαιτητής στην διοργάνωση, ούτε live streaming που με ρωτούν αρκετοί. Δεν είχαν ούτε σύνδεση με το διαδίκτυο και δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τα αποτελέσματα. Επίσης σήμερα έμαθα πως θέλουν να καταργήσουν το επι δεκαετίας συνοδευτικό στις δοκιμαστικές μουσικό κομμάτι "Πάραλος" που ήταν για όλους μας σήμα κατατεθέν. Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη. Εμαθα ακόμα πως έγινε λάθος και πως το πρωί το μοτίβο λαδώματος ήταν 45 πόδια αντί 40 που είχε ανακοινωθεί.




Χθες ξεκίνησαν οι αγώνες επιλογής (trials) για την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών που θα γίνει στην πρωτεύουσα των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων, στο  Abu Dhabi 4-15 Δεκεμβρίου 2014



Στο Stadium Ιλιον 26 αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα,  θα παίξουν 24 παιχνίδια (4 σετ των 6 παιχνιδιών) σε διαφορετικό μοτίβο λαδώματος, για να προκριθούν οι 6 πρώτοι στις κορύνες.  Ανάμεσά τους κι ένα ταλαντούχο τζουνιοράκι ο Γιώργος Παναγόπουλος που στο πρώτο σετ των 6 παιχνιδιών είναι στην 10η θέση με 201 κορύνες μέσο όρο! Την διοργάνωση κάνει η Ελληνική Ομοσπονδία Μπόουλινγκ και γι αυτό θα υπολογιστούν οι αγώνες στο μέσο όρο των αθλητών για την αγωνιστική χρονιά 2014 - 2015.

Τα πρώτα αποτελέσματα όπως φαίνονται στην σελίδα της Ε.Ο.Μ

Να ευχηθούμε στους αθλητές καλή επιτυχία και στην σημερινή τους προσπάθεια.

A.K

Δεν υπάρχουν σχόλια: