Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ανεξάρτητη Κίνηση - Πρόγραμμα Συνδυασμού




ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ -


Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά μπροστά σε μια εκλογική διαδικασία, αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα και σοβαρά διλήμματα – προκλήσεις .
Αναλογιζόμενοι την πιθανή ανάληψη των καθηκόντων από το ψηφοδέλτιο μας νιώθουμε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να σας ανακοινώσουμε αλλά και να σας προκαλέσουμε με τις σκέψεις – θέσεις μας .

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Μ

Η αύξηση των μελών μας και η όλο ένα δικαιολογημένη αύξηση των αναγκών της περιφέρειας επιβάλει την ριζική αλλαγή της μέχρι τώρα μορφής διοίκησης .Προτείνουμε τα εξής:
Α) Την δημιουργία περιφερειακών ζωνών οι οποίες θα αποτελούνται από έναν δοτό εκπρόσωπο από την κεντρική ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΥΟ ή ΤΡΕΙΣ (ανάλογα τα μέλη της Περιφέρειας) Εκλεγμένους από τους συλλόγους της Περιφέρειας .
Έτσι πιστεύουμε πως η αύξηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων που είχε ως συνέπεια τη οικονομική αιμορραγία των αθλητών θα περιοριστή σε μεγάλο βαθμό και θα δώσει την δυνατότητα απαγκίστρωσης της κεντρικής Διοίκησης από αυτές της εποπτείες .
Β) Το δικαίωμα, μέσω των δυνατοτήτων που μας προσφέρει η τεχνολογία, της παρακολούθησης (skype) και της συμμετοχής από όλα τα μέλη μας ενός τουλάχιστον Δ.Σ το μήνα, με αναφορές στα τοπικά τους προβλήματα αλλά και την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων .
Γ) Την δημιουργία και την οργάνωση ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ για ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΕΛΕΚΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και ΜΗΧΑΝΩΝ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ , με την δυνατή υποστήριξη καθώς και τον απαιτούμενο έλεγχο από την Ε.Ο.Μ 
Δ) Τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη των ακαδημιών των συλλόγων για την ανάπτυξη –προώθηση του αθλήματος μας. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ 

Α) Εσωτερική χορηγία η οποία αποτελείται από τα 
● ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
● ΚΑΡΤΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
● ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Μ.
Β) Εξωτερική χορηγία η οποία αποτελείται από οποιαδήποτε μορφή εσόδων (υλική ή χρηματική) από τρίτα πρόσωπα
● ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
● ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ( ΑΤΟΜΙΚΕΣ-ΑΕ-ΕΠΕ-ΟΕ )

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α) Προβολή στα σχολεία (σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων – διευθυντές και γυμναστές σχολείων ) σχετικά με το άθλημα του bowling και παράλληλα κάλεσμα αυτών σε αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Ο.Μ. ή σε κατά τόπους πρωταθλήματα συλλόγων για να γνωρίσουν το άθλημα μας από κοντά. 
Β) Επαναδραστηριοποίηση και εκμετάλλευση των Μ.Μ.Ε – ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ για ενημέρωση και προβολή του αθλήματος με αναφορά στις όποιες κινήσεις Διοικητικές ή Αγωνιστικές της κεντρικής-περιφερειακής ή συλλογικής δραστηριότητας απ’ οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.



ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Α) Την εύρεση μόνιμης λύσης του μοντέλου προπόνησης και προετοιμασίας των ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, (ΑΝΔΡΕΣ – ΓΥΝΑΙΚΕΣ-JUNIOR-ATOMIKO),βάση του μοντέλου επιτυχημένων εθνικών ομάδων άλλων χωρών προσαρμοσμένα στα μέτρα των ελληνικών δυνατοτήτων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Α) ΑΤΟΜΙΚΟ
Επαναφορά Μ.Ο και ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ στην προϋπάρχουσα περσινή βαθμολογία και επανεξέταση την επόμενη μέρα των εκλογών για τυχών αλλαγές του αγωνιστικού προγράμματος πάντα σε συνεννόηση του Δ.Σ και των συλλόγων της επικράτειας. 

Β) ΟΜΑΔΙΚΟ
Οι ομαδικές – συλλογικές αγωνιστικές υποχρεώσεις θα απαλλαγούν από το βάρος της οικονομικής αδικίας με την τροποποίηση του παραβόλου. Προκειμένου να υπάρχει ίση μεταχείριση μεταξύ συλλόγων και αθλητών το οικονομικό σκέλος (παράβολο -μετακίνηση- διαμονή) μοιράζεται ισόποσα στους συμμετέχοντες συλλόγους.
1) ΔΥΑΔΕΣ
α) προκριματικά ανά περιφέρεια.
Β) τελικά 
2) ΤΡΙΑΔΕΣ
α) προκριματικά ανά περιφέρεια.
Β) τελικά 
3) ΠΕΝΤΑΔΕΣ
16 ομάδες Α κατηγορίας ανδρών (μία αγωνιστική)
12 ομάδες Α κατηγορίας γυναικών (μία αγωνιστική)
Β κατηγορίας Ανδρών – γυναικών και Γ κατηγορίας Ανδρών λόγω της δυσκολίας οριοθέτησης του ακριβή αριθμού συμμετοχών θα αποφασιστεί μετά από συνεννόηση του Δ.Σ με τους συλλόγους Αθήνας και περιφέρειας. 
Γ) ΚΥΠΕΛΟ 
Συμμετοχή όλων των δηλωθέντων ομάδων με το σύστημα baker.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η διοργάνωση του ετησίου συνεδρίου για τον προσδιορισμό εφ' όλης της ύλης θεμάτων που άπτονται της Ε.Ο.Μ.

Με σεβασμό


ΤΣΟΥΡΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ












ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ

1. ΤΣΟΥΡΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
2. ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ...
4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5. ΤΣΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
6. ΚΟΡΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
7. ΚΕΣΤΕΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
8. ΣΒΕΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
9. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
10. ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
11. ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ -

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

ο συνδυασμός ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ¨, καλεί όλα τα σωματεία καθώς και τον σύλλογο των ιδιοκτητών σε ανοικτή συγκέντρωση την Κυριακή 6/10/2013 και ώρα 17:30 μ.μ ,στην αίθουσα Sporting club Gema (ΠΑΤΗΣΙΩΝ 382), με σκοπό να εκθέσει το πρόγραμμά του και να επιλύσει απορίες που έχετε ή τυχόν προκύψουν.
Θα είναι χαρά των υποψηφίων του συνδυασμού μας να σας δούνε και να συνομιλήσουν μαζί σας, πίνοντας το Κυριακάτικο καφεδάκι μας....
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Υ.Γ Γίνεται προσπάθεια να προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος
μας μέσω διαδικτύου ζωντανά ώστε οι απόψεις μας να παρουσιαστούν και σε αυτούς που θα απουσιάζουν λόγο απόστασης

Τα μέλη του συνδυασμού ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: