Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κύπελλο Πρωταθλητών Ευρώπης - ECC 2013

Το 36ο κύπελλο πρωταθλητών Ευρώπης θα λάβει χώρα, για πρώτη φορά, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας από τις 21-28 Οκτωβρίου 2013.

Στις 20 Οκτωβρίου θα γίνει και το Ευρωπαϊκό Συνέδριο, με απουσία της Ελλάδας και πάλι (όπως και στο παγκόσμιο συνέδριο που έγινε στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι).

Ανάμεσα στις 38 χώρες (Αγγλία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο,  Βόρεια Ιρλανδία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελβετία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καταλονία, Κροατία, Λετονία, Λευκορωσία,  Λιθουανία, Μάλτα, Μολδαβία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουαλία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σκωτία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία) που συμμετέχουν, την Ελλάδα θα την εκπροσωπήσουν οι φετινοί μας πρωταθλητές Νατάσα Ροβιθάκη (Stadium Πυλαίας) και Βαγγέλης Κριζίνης (Γλυφάδα). Συνοδός και προπονητής τους ο Λεωνίδας Μαραγκός. Η αποστολή θα φύγει την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν στους 16 διαδρόμους  του BNC Bowling Center. Από την ETBF και τους τεχνικούς της Kegel επιλέχθηκαν τα μήκη για τα πρότυπα λαδώματος που θα είναι 35 και 43 πόδια. Τα πρότυπα θα ανακοινωθούν στη συνάντηση των διαχειριστών των ομάδων (team manager meeting)

Οι ανεπίσημες προπονήσεις, θα γίνουν Κυριακή 20/10 και  Δευτέρα 21/10 από τις 12:00 το μεσημέρι ως  τις 12:00 το βράδυ.

H επίσημη προπόνηση για τους Ελληνες πρωταθλητές θα γίνει στις 5:00μμ ώρα Ελλάδας για 1 1/2 ώρα στο 3ο squad μαζί με την Κροατία στους διαδρόμους 5-6-7 που θα είναι αντίστοιχα με  λάδωμα Μακρύ-Κοντό-Μακρύ.

Η τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει την Τρίτη 22/10 στις 7:00μμ ώρα Ελλάδας. Η Μπρατισλάβα είναι μια ώρα πίσω απ΄την ώρα Ελλάδας.

Την Κυριακή  20 Οκτωβρίου, το πρωί θα γίνει το Ευρωπαϊκό Συνέδριο, με απουσία της Ελλάδας και πάλι (όπως και στο παγκόσμιο συνέδριο που έγινε στο Λας Βέγκας το καλοκαίρι).

Είναι η πρώτη αποστολή, μετά τις εκλογές, με το  νέο ΔΣ στο τιμόνι της ΕΟΜ.

Επίσημη ιστοσελίδα: ECC 2013

Καλή επιτυχία στους πρωταθλητές μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: