Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Βενιζέλεια 2014 1ο Open

Συγχαρητήρια στον Μαρουλάκη Ανδρέα που είναι ο νικητής του 1ου ατομικου πανελληνίου πρωταθλήματος Βενιζέλεια 2014 και  κέρδισε στα τελικά τον Ricardo LaFile. Στους 4 είχαν περάσει κι ο Ψιστάκης Ντίνος με τον Παπαπετρόπουλο Νίκο. 

*η φωτογραφία είναι του Βάκη Μπαρμάκα


Με χρηματικό έπαθλο, στο Mega Place στα Χανιά Κρήτης,  ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά, χωρίς διαιτητές, χωρίς γραμματεία (εκτός απ την τελική φάση της Κυριακής που ήταν γραμματεία ο κύριος Αγγελόπουλος), με το γενικό πρόσταγμα και την ευθύνη να την έχει ο Βάκης Μπαρμάκας που τα κατάφερε μια χαρά  τόσο στην έγκαιρη όσο και έγκυρη ενημέρωση, μα και στις φωτογραφίες.

Τα Βενιζέλεια ξεκίνησαν το 1987 στο μπόουλινγκ του Ακρωτηρίου. 

Φέτος, έπαιξαν 109 συνολικά αθλητές με 51 επανασυμμετοχές. 8 τζούνιορ, 28 σίνιορ και 34 αθλητές εκτός Κρήτης εκ των οποίων οι 11 χωρίς σύλλογο,  αφού δίπλα στο όνομά τους υπήρχε η λέξη ΕΟΜ. 

Δυστυχώς αρνητικό ρεκόρ συμμετοχών μέσα στα χρόνια με απόντες τους διεθνείς παίκτες.

Υπήρξε και η σχετική γκρίνια, συνέπεια της κακής οργάνωσης για ακόμα μια φορά εκ μέρους της ΕΟΜ. Και να κάποιοι λόγοι:

- Αλλαξαν το παράβολο της επανασυμμετοχής (re-entry)
- Σε 64 αθλητές έδωσαν μειωμένο χρηματικό έπαθλο (κράτησαν το φπα ενω δεν αναφέρεται πουθενά αν ο φόρος περιλαμβανόταν ή όχι)
- Ανακοίνωσαν στην ενημέρωση του αγωνιστικού που έγινε στην Αθήνα ότι τους βαθμούς τους παίρνει ο σύλλογος κι όχι ο αθλητής. 
- Και βέβαια η  ζωντανή μετάδοση που είχε υποσχεθεί απ΄την πρώτη αγωνιστική  ο πρόεδρος της ΕΟΜ στην γιορτή του Κυπέλλου δεν υπήρχε.


* η φωτογραφία είναι του  Βάκη Μπαρμάκα


Αν και απούσα, οραματίστηκα την όμορφη ατμόσφαιρα  και την καταπληκτική θέα που έχει η αίθουσα. Ηπια ένα ποτηράκι τσικουδιά με την ευχή να διατηρηθούν με μεγαλύτερη επιτυχία  τα Βενιζέλεια του χρόνου και να συνεχίσει με πιο συνεπή τρόπο το φετινό μας πρωτάθλημα. 

Α.Κ






Δεν υπάρχουν σχόλια: