Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Βαλκανικό Τουρνουά Μπόουλινγκ BBT Kosova 21-24/2/2019


Με 35 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες Νίκος Κεκέσης, Νίκος Σέρελης και Βασίλης Στεφόπουλος του Sivissidis Select Team της εταιρίας Σιβισίδη, διεξήχθη φέτος το Τουρνουά BBT Kosova 2019 στο BO Bowling στην Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, 21-24 Φεβρουαρίου.


Νικητής στέφθηκε ο Νίκος Κεκέσης μετά τον τελικό με τη Βουλγάρα Mariana Meteksinova που κρίθηκε σε 2 νικηφόρα παιχνίδια. Στην 3η θέση ο Βούλγαρος Tihomir Nikolov ενώ στην 4η θέση ο Βασίλης Στεφόπουλος. Στην 5η θέση κατέληξε ο Νίκος Σέρελης, ενώ στην 7η θέση η Βουλγάρα Marina Lyubomirova Stefanova, νικήτρια του Τουρνουά το 2017 και 2018.

Το Τουρνουά ήταν Μεικτού Ατομικού χαρακτήρα, ανοιχτό σε αθλητές Βαλκανικών Ομοσπονδιών
που υπάγονται στην ETBF, και με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Μεταξύ των βραβεύσεων και ο καλύτερος junior παίκτης.
Στα τελικά προκρίθηκαν 24 παίκτες. Αναλυτικά η προκήρυξη:

 




Το μοτίβο λαδώματος ετοιμάστηκε από τον Μάριο Νικολαϊδη, Μέλος του Προεδρείου της ETBF και της Επιτροπής των Εκπαιδευτικών της Προγραμμάτων, καθώς και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.





Το μοτίβο λαδώματος

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Στα 12 συνολικά προκριματικά παιχνίδια ο Νίκος Κεκέσης ήταν δεύτερος με 2662 (221,8 μ.ό.), πίσω απο την 1η Mariana Meteksinova με 2689 κορύνες (224,1 μ.ό.). Ο Νίκος Σέρελης 6ος με 2448 κορύνες (204 μ.ό.) και ο Βασίλης Στεφόπουλος 7ος με 2434 κορύνες (202,8 μ.ό.).

ΤΕΛΙΚΑ

Ο Νίκος Σέρελης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στο final step 3 (φάση των 8) και στην 5η θέση, ενώ στο stepladder προκρίθηκαν οι Νίκος Κεκέσης και Βασίλης Στεφόπουλος. Ο Βασίλης ηττήθηκε από τον Tihomir Nikolov, ο οποίος με τη σειρά του ηττήθηκε από τον Νίκο Κεκέση, και έτσι ο Νίκος έφτασε στον τελικό όπου κέρδισε με 2-1 την Mariana Meteksinova.







Τα αποτελέσματα του stepladder:


Αναλυτικά θα βρείτε όλα τα αποτελέσματα εδώ.

Η διοργάνωση καλύφθηκε ζωντανά τηλεοπτικά με 6 κάμερες. Η διαμονή όλων των συμμετεχόντων ήταν δωρεάν στο Hotel International Prishtina & Spa, προσφορά της Ομοσπονδίας του Κοσόβου.

Οι Έλληνες αθλητές επιστρέφουν αυτή τη στιγμή από το Κόσοβο γεμάτοι νέες εμπειρίες. Τους συγχαίρουμε για τις επιτυχίες τους, και ιδιαίτερα τον Νίκο Κεκέση για την πρωτιά του.


Για το Bowlpedia
Δήμητρα Καλινδέρη 


Φωτογραφίες από τη διοργάνωση:

































Πηγές
https://www.bowlzone.eu/
http://sportrks.com/
Ευχαριστούμε τον Νίκο Κεκέση για τις πληροφορίες





Δεν υπάρχουν σχόλια: