Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Παγκόσμιο Ατομικό Βετεράνων 2017




Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο ετήσιο τουρνουά Αθληση για όλους,  "Sophia World Senior Games" που έλαβε χώρα στην αίθουσα Blanos Sports Park στα Σπάτα. Την ΓΓΑ βοήθησε ο Λουκάς Σακελλαρίου όσο αφορούσε το Μπόουλινγκ. Οι συμμετοχές ήταν 55 συνολικά και στην τελική φάση πέρασαν οι 32.


Δόθηκε μια μπλούζα κι ένα πιστοποιητικό συμμετοχής, καθώς και διαπίστευση σε κάθε συμμετέχοντα. Η διοργάνωση δεν αναφερόταν μόνο σε αθλητές αλλά σε άντρες και γυναίκες που η ηλικία τους είναι πάνω από 50. Το κλίμα πολύ καλό, με πειράγματα και χαμόγελα και όρεξη για παιχνίδι! Οι γυναίκες είχαν hdcp 8 κορύνες και ο κάθε συμμετέχοντας 1 ακόμα κορύνα για κάθε χρόνο πάνω από τα 50.




Νικητής του τουρνουά ο Γιώργος Γλυνός  αθλητής του Sporting BC, που έπαιξε τελικό με τον Ανδροβιτς Μάριο αθλητή του Αθηναϊκού BC αλλά υπερίσχυσε με 184 κορύνες έναντι 165. Στην τρίτη θέση ο Αντωνίου Ανδρέας αθλητής του Κύθηρου BC και στην τέταρτη θέση ο Κεχαγιάς Παύλος αθλητής του Ιλιον VMC. O Πελέκης Βαγγέλης αθλητής του συλλόγου της Κηφισιάς BC,  πήρε το καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης με 266 κορύνες. 


Στις γυναίκες την προκριματική φάση πέρασαν η Κωνσταντίνου Κατερίνα του συλλόγου Strikers BC, η Reyes Elibeth αθλήτρια του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής BC και η Ζορμπά Αλεξάνδρα αθλήτρια του συλλόγου Φοίνικα ΑΣΜ. H Aλεξάνδρα Ζορμπά πέρασε στη τελική φάση των 8 και έκανε και το καλύτερο παιχνίδι απ τις γυναίκες με 245 κορύνες.

Τα μεγάλα παιδιά, έδωσαν την υπόσχεση ότι θα παίξουν και του χρόνου αν επαναληφθεί το τουρνουά.


Για το Bowlpedia

Κρητίδη Αλεξάνδρα





Δεν υπάρχουν σχόλια: