Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Παγκόσμιοι Αγώνες Βετεράνων

Eίναι τιμή για την χώρα μας που επιλέχτηκε για να φιλοξενήσει Τους Παγκόσμιους Αγώνες για "Βετεράνους" άνω των 50 χρονών.


Σε 14 αθλήματα και δραστηριότητες θα συμμετέχουν οι "Βετεράνοι" στους αγώνες που θα γίνουν μεταξύ 9-11 Ιουνίου 2017.

Οσο αφορά το δικό μας άθλημα, το άθλημα του Μπόουλινγκ, οι αγώνες θα γίνουν 10 και 11 Ιουνίου στο Blanos Sports Park στα Σπάτα. Οι αγώνες θα είναι απλοί ατομικοί. Μπορούν να λάβουν μέρος και αυτοί που είναι 49 χρονών (γεννημένοι 1/1 - 31/12 1967). Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι αυτός που γνωρίζετε. Υπάρχει  συλλεκτική μπλούζα τύπου polo με κόστος 7 ευρώ  και σε περίπτωση παραγγελίας της, μέσω διαδικτύου,  θα την παραλάβετε κατά την προσέλευση στην αίθουσα των αγώνων. Τρόπος Διεξαγωγής των Αγώνων - (Format):

Ολοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Θα προκριθούν οι 32 πρώτοι αθλητές κι αθλήτριες. Σε περίπτωση ισοβαθμίας την υψηλότερη θέση την καταλαμβάνει ο αθλητής / τρια με το καλύτερο τελευταίο παιχνίδι χωρίς το μειονέκτημα (Hdcp), προτελευταίο κοκ. To μειονέκτημα (hdcp) ορίζεται σε 1 κορύνα για κάθε χρόνο πάνω από τα πενήντα έτη, ενώ για τις γυναίκες εκτός του μειονεκτήματος (hdcp) ανά χρόνο, θα υπάρχει και μειονέκτημα (hdcp) 8 κορυνών ανα παιχνίδι.

Οι αθλητές / τριες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-32 θα αγωνιστούν σε δυό παιχνίδια σύνολο κορυνών και θα προκριθούν οι 16  πρώτοι/ες.

Οι 16 που θα προκριθούν θα παίξουν ακόμα δυό παιχνίδια σύνολο κορυνών και θα προκριθούν οι καλύτεροι 8.

Οι 8 που θα προκριθούν θα παίξουν ακόμα δύο παιχνίδια σύνολο κορυνών για να προκριθούν τελικά οι 4 καλύτεροι σε σύνολο κορυνών.

Οι 4 που θα προκριθούν στην ημιτελική φάση θα παίξουν ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο ένα παιχνίδι σε σύνολο κορυνών. Οι νικητές των δυό ομάδων θα παίξουν ακόμα ένα παιχνίδι που θα είναι ο τελικός για να  αναδειχτεί ο Νικητής ή η Νικήτρια.

Στα ημιτελικά και στον τελικό που θα συμμετέχουν οι 4 η ισοβαθμία θα λύνεται με το σύστημα της μιας μπαλιάς (Roll off).

Θα βραβευτούν οι 4 πρώτοι μετά την τελική φάση,  οι 3 πρώτες γυναίκες και τα καλύτερα παιχνίδια ανδρών και γυναικών χωρίς το μειονέκτημα (hdcp).

To σύνολο των κορυνών και το μειονέκτημα (hdcp) ακολουθούν τους Βετεράνους αθλητές από τα προκριματικά εως την τελική φάση 1-4 όπου εκεί ακολουθεί μόνο το μειονέκτημα. (hdcp)

Η επίσημη ιστοσελίδα που μπορείτε να βάζετε τις συμμετοχές: World Senior Games 2017

To World Senior Games στο φ/β: World Senior Games 2017


Για το Bowlpedia

Kρητίδη Αντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: