Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ράλυ Αιγαίου

Οπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος, κος Αργύρης Λογοθέτης, το ΡάλυΑιγαίου Ι, είναι μια διοργάνωση η οποία ξεκίνησε φέτος από του Συλλόγους ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος και IBC, με σκοπό τα επόμενα χρόνια να συμμετέχουν και άλλοι Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη των Συλλόγων, συμμετέχουν στο Ράλυ τόσο σε ατομικό όσο και Ομαδικό επίπεδο, μέσω των εσωτερικών διοργανώσεων των δύο Συλλόγων.  Την πρόκριση στα τελικά κέρδισαν 12 μέλη από κάθε Σύλλογο σε ατομικό επίπεδο και 3 ομάδες των 4 μελών από κάθε Σύλλογο.

Οι δυό πρόεδροι: Αργύρης Λογοθέτης και Γιώργος Λαμπράκης
Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης είναι ότι τα μέλη των Συλλόγων έχουν τοποθετηθεί σε 4 κατηγορίες δυναμικότητας και από κάθε κατηγορία οι 3 πρώτοι στο ατομικό περνούν στα τελικά, ενώ και οι ομάδες είναι αντίστοιχα δομημένες με ένα παίκτη από κάθε κατηγορία. Αυτή η ιδιαιτερότητα δίνει την ευκαιρία σε παλιά και νέα μέλη των Συλλόγων με χαμηλό μέσο όρο να διεκδικούν την συμμετοχή τους στα τελικά.




Μετά από κλήρωση, τα τελικά του Ατομικού έγιναν στην Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Μαΐου, ενώ του Ομαδικού θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο 11 και 12 Ιουνίου.

Ευχόμαστε σ αυτή τη διοργάνωση να γίνει ετήσια με όσο περισσότερους συλλόγους γίνεται!


*Τις φωτογραφίες μας έστειλε ο κος Αργύρης Λογοθέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: