Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Sportexpo Marathon 31 Μάρτιου - 2 Απριλίου 2016 Θεσσαλονίκη

Η Sportexpo Marathon φιλοδοξεί να αποτελέσει την έκθεση ορόσημο του αθλητισμού  στην  Ελλάδα και τα Βαλκάνια

Στο λειτουργικό χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα ΔΕΘ ΗΕLEXPO, από 31 Μαρτίου και έως 2 Απριλίου 2016 θα παρουσιασθούν οι τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες. 

H έκθεση απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας.

Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές  από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης. 

Οι επισκέπτες της Sportexpo Μarathon θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να αποκτήσουν αθλητικά προϊόντα, να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες, να γνωρίσουν νέες αθλητικές υπηρεσίες και νέες τεχνολογίες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις τάσεις στα αθλήματα που τους ενδιαφέρουν, να δουν δημοφιλείς  αθλητές από όλα τα αθλήματα. 

Με μεγάλη μας χαρά βρίσκουμε ανάμεσα στους εκθέτες στο Περίπτερο 36 το άθλημα του Μπόουλινγκ που το εκπροσωπεί ο Αθλητικός Σύλλογος Μπόουλινγκ Θεσσαλονίκης "Μέγας Αλέξανδρος" στην έκθεση.   
Το πρόγραμμα:





Ημερομηνία: 31/03-02/04/2016
Διάρκεια: 3 ημέρες (Πέμπτη – Σάββατο)
Ωράριο λειτουργίας:
Πέμπτη: 12:00 - 20:00
Παρασκευή  - Σάββατο: 10:00 - 20:00
 *Δωρεάν parking για όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: