Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων Ρέκιαβικ Ισλανδίας 18-28 Μαρτίου 2016


Ολα είναι έτοιμα για το ταξίδι των αγοριών μας που θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 8:35 από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στα Σπάτα, ώστε να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων/νεανίδων μαζί με 25 ακόμα χώρες.





Η Τ.Ε.Μ έχει εφοδιάσει τους μικρούς αθλητές και τον προπονητή, όπως πρωτοεφάρμοσε η Ομάδα Εργασίας, με ένα εύχρηστο πολυσέλιδο Βιβλίο Οδηγιών, που έχει μέσα όλες - κι όταν λέμε όλες εννοούμε όλες - τις πληροφορίες για το ταξίδι, τους αγώνες και την επιστροφή τους, πίσω στην Ελλάδα μας. 




Τα παιδιά θα έχουν καθ΄όλη την διάρκεια του ταξιδιού και των αγώνων πλήρη ασφαλιστική κάλυψη απ την AIG. Τα ατομικά τους συμβόλαια θα τους παραδοθούν μαζί με το Βιβλίο Οδηγιών.





Το τεχνικό τμήμα της ETBF και η Kegel αποφάσισαν ότι το  λάδωμα θα είναι 39 πόδια. Το μοτίβο λαδώματος θα ανακοινωθεί στη συνάντηση των αρχηγών των ομάδων την Κυριακή 20 Μαρτίου.  Την ίδια μέρα θα γίνει και η τελετή έναρξης των αγώνων και θα διαβαστεί ο όρκος του αθλητή. 

Την εθνική νέων την απαρτίζουν οι: 



  • Πέτρος Κωστής
  • Λευτέρης Μοντσενίγος
  • Νίκος Μουτεσίδης
  • Νίκος Σέρελης
Συνοδός και Προπονητής τους ο Λεωνίδας Μαραγκός.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχετε ενημερώσεις απ την μακρινή Ισλανδία. Να σημειωθεί ότι λόγω ανειλημμένων μαθητικών υποχρεώσεων ο Γιώργος Παναγόπουλος δεν συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα. Είμαι σίγουρη ότι η καρδιά του θα χτυπάει εκεί δίπλα στα παιδιά αυτές τις μέρες. Αναπληρωματικός της Εθνικής ο Φώτης Γαλάνης.


Aς Θυμηθούμε:

  • Τον Πρωταθλητή Ευρώπης στους Νέους τον  Μιχάλη Τσιμπλακάκη, το Χρυσό μας παιδί, που κατέκτησε το  Χρυσό μετάλλιο το 2013 στα "Masters".

  • Το Χρυσό μετάλλιο  στο ομαδικό το 2009 με τους: Αντώνη Ζαφρά, Βαγγέλη Κριζίνη, Γιώργο Στεφανίδη και Θωμά Σελλά. 

  • Το επίσης μοναδικό Χρυσό που έχουν πάρει οι νέοι μας στο ομαδικό πεντάδων το 2007 με τους:  Γιώργο Βενέτη, Βαγγέλη Κριζίνη,  Μιχάλη Μίχα,  Νίκο Μίχα και τον Γιάννη Μαρούση. 
  • Το Ασημένιο μετάλλιο το 2010 στις δυάδες με τους Βασίλη Στεφόπουλο και Αντώνη Ζαφρά, καθώς και Ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό με τους: Βασίλη Στεφόπουλο, Αντώνη Ζαφρά, Θωμά Σελλά και Δημήτρη Φραγκάκη.

  • Το Χάλκινο μετάλλιο το 2012 στο ομαδικό με τους Κωνσταντίνος Ξαγοράρης, Θωμάς Πέτερσεν,  Σταμάτη Ρορό και Αλέξανδρο Μολφέση.
Η επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων είναι ΕΔΩ 

Η συνάντηση πριν το ταξίδι για ενημέρωση


Να ευχηθούμε καλό ταξίδι και 
καλή επιτυχία στους αγώνες!

Για το Bowlpedia 

Αλεξάνδρα Κρητίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: