Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Αγώνες Πρόκρισης (Trials) Μεσογειακών Αγώνων 2015

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση αφότου η ΕΟΜ έχασε την αθλητική της ιδιότητα ήταν η προκήρυξη απο την Ε.Γ.Ο των αγώνων πρόκρισης για τους Μεσογειακούς Αγώνες, που φέτος θα φιλοξενήσουν τα Χανιά 20 με 26 Απριλίου 2015.

Στους αγώνες πρόκρισης συμμετείχαν 51 αθλητές κι αθλήτριες της Α κατηγορίας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με 1 λεπτού σιγή στην μνήμη των αθλητών που δυστυχώς δεν είναι πια ανάμεσά μας: Δημήτρης Καρέτσος, Κλείτσα Ουρανία και Αντώνης Μακρυδάκης.
Υστερα από πρωτοβουλία του ισπανού Paco Rodriquez στη μνήμη του Δημήτρη Καρέτσου και προς βοήθεια στην οικογένειά του, η Αλέκα Ζορμπά προσφέρθηκε κι έφτιαξε σήματα με το όνομά του.



Μια διοργάνωση που είχε και κάποιες μικρές διαφορές απ τις προηγούμενες. Δεν επιτρεπόταν ας πούμε το κάπνισμα κι ήταν μια όμορφη αλλαγή αυτή που την περιμέναμε καιρό,  όπως και η παρουσία καθόλη την διάρκεια των αγώνων και τις τρείς μέρες του γιατρού Τριαντάφυλλου Μανούσου. Επίσης, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο, ήταν ενημερωμένη η περιφέρεια, η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο γιατρός έδωσε την βοήθειά του σε αρκετούς αθλητές κι αθλήτριες. Ηταν λυπηρή η αποχώρηση του Κυριακού Κώστα που υποχρεώθηκε να σταματήσει μετά από πόνους στην πλάτη.

Οι διαιτητές, Μανώλης Μιχάλενας, Δημήτρης Καλός, Αγγελος Ράζος, Δημήτρης Λεβέντης και Χρήστος Μαραγκός,  πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς και οφείλουμε σ αυτήν την δύσκολη μεταβατική φάση να τους ευχαριστήσουμε.

Ευχαριστούμε  επίσης την Πέγκυ Μαρίνου και τον Αργύρη Ρηγόπουλο απ την ΕΓΟ που ήταν παρόντες καθώς και τον Λουίζο Κυρόπουλο για την δωρεάν γραμματειακή του υποστήριξη. Ο Λουίζος θα δώσει τις γνώσεις του και στο Μεσογειακό Κύπελλο.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την αίθουσα Strike Bowling  κι όλους τους εργαζόμενους για την άψογη συνεργασία και υποστήριξή τους.

Οι τέσσερεις αθλητές που θα φορέσουν την φανέλα της εθνικής και θα μας εκπροσωπήσουν στους Μεσογειακούς είναι οι:

Γιάννης Σταθάτος,
Σταύρος Παρασάκης,
Νατάσα Ροβιθάκη και
Ναυσικά Δεληγιάννη.

Η απόστολή θα φύγει σήμερα το βράδυ (19 Απριλίου) για τα Χανιά.
Την Δευτέρα θα βρεθεί κοντά στην εθνική κι ο προπονητής της
Λεωνίδας Μαραγκός



Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!!!

Strike them All!!!


Συνολικά 12 χώρες θα συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: