Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Κύπελλο Ελλάδας "Γεώργιος Μπαρδής" 2013


Κύπελλο Ελλάδας "Γεώργιος Μπαρδής" 2013Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου με την διεξαγωγή της τελικής φάσης, στο Stadium Ίλιον, το Κύπελλο Ελλάδας, ένας θεσμός που κρύβει πολλές εκπλήξεις κάτι που αποδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά.

Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και όλων των κατηγοριών έδωσαν τη μάχη τους πρώτα στην προκριματική φάση. Είκοσι παιχνίδια, με το σύστημα Βaker, όπου μετά το πέρας αυτών οι 16 αντρικές και οι 8 γυναικείες καλύτερες ομάδες στο σύνολο κορινών εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα τελικά.

Στους τελικούς υπήρξαν κληρώσεις για τη δημιουργία των ζευγαριών σε κάθε φάση, όπου σε αγώνες νοκ-άουτ η κάθε ομάδα έπρεπε να φθάσει πρώτη στις τρεις νίκες για προχωρήσει και να φθάσει στο μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του τροπαίου.

Με αυτή τη διαδικασία φθάσαμε στους μεγάλους νικητές.

Στους άντρες Κυπελλούχος ομάδα για το 2013 ανακηρύχθηκε αυτή της ΔάφνηςΑξιοσημείωτη η πορεία του αθλητικού συλλόγου της Βέροιας, μία ομάδα που αγωνίζεται στη τρίτη εθνική κατηγορία αλλά κατάφερε να φθάσει μέχρι τα ημιτελικά.


Στις γυναίκες μεγάλος νικητής ο σύλλογος της Κηφισιάς, μία ομάδα που φέτος εξασφάλισε την άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία και απέδειξε γιατί ο θεσμός του κυπέλλου θεωρείται μία διοργάνωση εκπλήξεων.


Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες κυρίως στους συλλόγους της επαρχίας που σε πολύ δύσκολους καιρούς για πολλοστή φορά έβαλαν βαθιά το χέρι στην "τσέπη" και στήριξαν έμπρακτα τη συγκεκριμένη διοργάνωση

Βραβεύσεις των κορυφαίων

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του κυπέλλου πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της ομοσπονδίας όπου βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι όλων των κατηγοριών ενώ υπήρξαν και τιμητικές διακρίσεις.


                                           Τιμώμενο Πρόσωπο


                                                                                                                                 Μιχάλης Μπούζας 


Θέλω να προσθέσω στο αφιέρωμα που έκανε για το Κύπελλο ο Μιχάλης, σαν δημιουργός του Bowlpedia και του WebLiveSports,  τις ευχαριστίες μου, πρώτα στον σύζυγό μου Νίκο Κωνσταντίνου που είναι πάντα δίπλα μου και μαζί ψάχνουμε για λύσεις σε όλα τα τεχνικά ζητήματα και που χωρίς αυτόν δεν θα ήταν δυνατή καμιά ζωντανή μετάδοση. Οφείλω ένα ευχαριστώ επίσης, στον Μιχάλη Μπούζα που είναι ο νονός του bowlpedia και φυσικά αρθρογράφος του και τον Γιάννη Κοσμίδη που εκτός του ότι σχεδίασε το υπέροχο λογότυπο, είναι ο σχολιαστής μας σε πολλές διοργανώσεις. Θέλω επίσης να  ευχαριστήσω την Δέσποινα Καρατζούλα και την Ανθούλα Σταυροπούλου που είναι πάντα εκεί όταν τις χρειάζομαι και τον Αλέξανδρο Στεφόπουλο για τον σχολιασμό του σε κάποιες διοργανώσεις.  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΟΜ που μας τίμησε και φέτος. 

Στο κύπελλο αποφασίσαμε να προσθέσουμε επιλογή δωρεάς/χορηγείας μέσω paypal ή τραπεζικού λογαριασμού, γιατί η αίθουσα δεν είχε καλό ιντέρνετ κι έπρεπε να βρούμε λύση ώστε να γίνει η μετάδοση. Ευχαριστώ λοιπόν τους δωρητές/χορηγούς που την έκαναν δυνατή.  Την οικογένεια Αλλαλούφ, την Δήμητρα Καλλινδέρη, την οικογένεια Μητράκη και τον σύλλογο του Μέγα Αλέξανδρου για την προσφορά τους. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις αίθουσες που μας δέχτηκαν και μας εξυπηρέτησαν όσο καλύτερα μπορούσαν την αγωνιστική χρονιά που μόλις έκλεισε. 

Την γιορτή, τους τελικούς αγώνες του κυπέλλου κι όλες τις φετινές μεταδόσεις, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε εδώ: weblivesports.blogspot.gr 

                                                                                                              Καλό Καλοκαίρι!!!
                                                                                               Ραντεβού στην νέα αγωνιστική χρονιά
                                                                                                          
                                                                                                            Αντα Κρητίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: