Σάββατο 27 Απριλίου 2013

QubicaAMF German Open 2013



Κι ενω οι γυναίκες  παίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ιλιον για το ομαδικό της  Α εθνικής κατηγορίας, σε εξέλιξη βρίσκεται το QubicaAMF ανοιχτό τουρνουά που γίνεται στην Γερμανία και που τα τελικά είναι αύριο Κυριακή 28 Απριλίου.

Εκεί βρίσκονται και αγωνίζονται οι Γιώργος Στεφανίδης και Γιάννης Σταθάτος. Ο Γιώργος είναι ανάμεσα στους 48 αθλητές που περνούν στα τελικά,  ο καλύτερος του 8ου squad με 1375 κορύνες, μ.ο 229,17 (248-209-254-221-206-237) και ο δεύτερος της γενικής κατάταξης.  Ο Γιάννης έχει κάνει 1210 κορύνες μ.ο 201,67. Υπάρχει βέβαια και η σημερινή μέρα για να βελτιώσει τη θέση του.



Ανάμεσα στις συμμετοχές διακρίναμε κάποια γνωστά  ονόματα του ευρωπαϊκού μπόουλινγκ όπως τους Φινλανδούς και γνωστούς απ΄τις συμμετοχές τους στο ελληνικό πρωτάθλημα Uotila Pasi και Ratia Jari και βέβαια τον δημοφιλή Parermaa Osku, τον επίσης Φινλανδό Kimmo Lehtonen, τον Eklund Dennis (Σουηδία), τον Tore Torgersen (Νορβηγία), τον εγγλέζο Paul Moore, τον James Gruffman (Σουηδία), τον Kalika Mykhaylo (Ουκρανία), τον Martin Larsen (Σουηδία) και τον Paulson Martin επίσης απ΄την Σουηδία.

Τα προκριματικά είναι 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών με δικαίωμα επανασυμμετοχής, 8 κορύνες hdcp για τις γυναίκες. Στην επόμενη φάση περνούν οι 40 καλύτεροι σε κορύνες, οι 4 που πέρασαν με την διαδικασία desperado και οι 4 καλύτεροι σε κορύνες του 3ου squad. To πρότυπο λαδώματος είναι 39 πόδια της Kegel.

Το καλύτερο παιχνίδι ως τώρα το έχει ο Christopher Sloan με 298 κορύνες.


Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης:         http://www.qubicaamf-german-open.de

Υπάρχει Live Scoring εδω:

http://onlinescore.qubicaamf.com/Services/9.20.11.00/OnlineScore/start.htm

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα  αστέρια μας Γιώργο Στεφανίδη και Γιάννη Σταθάτο!!!

Strike them all!!

Τελευταία Ενημέρωση:

Τελικά ο Γιώργος Στεφανίδης κατέλαβε  την 11η θέση και 1000 ευρώ, ενώ ο τελικός ήταν γυναικεία υπόθεση μεταξύ της σουηδέζας  Planefors Joline και της γερμανίδας Kabowski Lisa. Νικήτρια των 7000 ευρώ η σουηδέζα.



Καλή επιστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: