Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Γόρδιος Δεσμός 2013

Μετά από ένα όμορφο..ταξίδι μέσω πολλών αιθουσών μπόουλινγκ σε διαφορετικές πόλεις ολοκληρώθηκε για ακόμη μία χρονιά η διοργάνωση " Γόρδιος Δεσμός" με μεγάλο νικητή το σύλλογο των Wizards από την Κέρκυρα.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση (για τη διεξαγωγή της οποίας υπεύθυνο είναι το γραφείο Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας), δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι σύλλογοι από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, με αθλητές (άντρες-γυναίκες) προερχόμενους από τη Β και C κατηγορία. Οι σύλλογοι που κέρδισαν τη συμμετοχή τους στα τελικά αγωνίσθηκαν σε προκριματικούς αγώνες. Δεκατρείς ομάδες, χωρισμένες σε τρεις ομίλους (ανά περιφέρεια) έδωσαν τους δικούς τους "εμφυλίους" για να κερδίσουν τα έξι εισιτήρια των τελικών.

Μέσω αυτής της διαδικασίας Wizards, Κερκυραϊκός  Λάρισα, Μέγας Αλέξανδρος, Stadium Πυλαίας και Σέρρες έδωσαν το ραντεβού των τελικών την Κυριακή 28/4 στην αίθουσα Ten Pin της Καλαμαριάς. Μετά από πέντε συναρπαστικές αναμετρήσεις, σύστημα Petersen, νικητές οι Wizards, δεύτερη θέση για τον Μέγα Αλέξανδρο και τρίτη για το σύλλογο της Λάρισας. Ένα μεγάλο μπράβο και για το Stadium Πυλαίας (4), τις Σέρρες (5) και τον Κερκυραϊκό (6).

                                                                                                                                                                                Στα αξιοσημείωτα των τελικών η εντυπωσιακή εμφάνιση της νεαρής αθλήτριας Εύας Καραχρήστου (Wizards) η οποία ολοκλήρωσε τα πέντε παιχνίδια με μέσο όρο 222,2 που ήταν και ο πρώτος στο τουρνουά.
Στους άντρες οι τρεις πρώτοι μέσοι όροι Μπούζας Μιχάλης ( 219,8 Μέγας Αλέξανδρος), Δόσκορης Ιωάννης ( 213,6 Stadium Πυλαίας) και Μεταλιός Στυλιανός ( 207,2 Λάρισα). Επίσης αξίζει να αναφερθεί το 1135 ( σύνολο κορυνών) που πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος στο δεύτερο παιχνίδι κερδίζοντας το απόλυτο των βαθμών (12).

Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν στα προκριματικά και τελικά στηρίζοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και σε όσους συνέβαλαν (υπεύθυνοι και προσωπικό αιθουσών, γραμματεία) στην άρτια διεξαγωγή της..

Ο Χρήστος Τσίμπος ήταν υπεύθυνος για δεύτερη φορά στο live streaming, με σχολιαστές τον Γιώργο Χατζηαθανασίου και την Ντόρα Γαβριήλ. Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την 8ωρη περίπου διαδικασία των τελικών μπορούν να δουν σε μαγνητοσκόπηση τους αγώνες στο λινκ: Γορδιος Δεσμος.Ραντεβού του χρόνου...!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: