Κυριακή 14 Μαΐου 2023

3rd Edition - Kivelos Athens Bowling Open 12-21 Mαίου 2023


 Η Ιδέα

Η Ευαγγελία Κυβέλου ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της τον Γιώργο Κυβέλο που έφυγε από κοντά μας το 2017 και δημιούργησε αυτό το Aνοιχτό Ατομικό Μικτό τουρνουά στη μνήμη του και στην αγάπη που είχε ο ίδιος για το Μπόουλινγκ. 

Το διοργανώνει το Cosmos Bowling Center και το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονία Μπόουλινγκ - EBF και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπόουλινγκ - IBF. 

Μπορούν να παίξουν τόσο οι αθλητές με κάρτες Α και D από την Ε.Ο.Α.Α όσο και αθλητές του εξωτερικού που είναι εγεγγραμμένοι στην Ευρωπαική ή την Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Τρόπος Διεξαγωγής:

Πανευρωπαϊκό Ανοικτό Τουρνουά Μικτό Ατομικό. Στις γυναίκες Α κατηγορίας θα δοθεί  Hdcp 8 κορύνες με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 292 κορύνες  και στις γυναίκες Β κατηγορίας θα δοθεί Hdcp 15 κορύνες με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 285 κορύνες. Στους άνδρες Β κατηγορίας θα δοθεί Hdcp 8 κορυνών με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 292 κορύνες.  

Ο κάθε αθλητής και αθλήτρια θα παίξουν 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών με δικαίωμα να επανασυμμετέχουν και πάλι για 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Θα υπάρχει και desperado στο τέλος όλων των γκρούπ.  Από όλες τις συμμετοχές και επανασυμμετοχές θα προχωρήσουν 36 αθλητές ως εξής:

Α. Οι 23 καλύτεροι όλων των γκρούπ της γενικής κατάταξης

Β. Οι 3 καλύτεροι των γκρούπ 16-19 

C. Οι 2 καλύτεροι των γκρούπ 13-15 

D. Οι 2 καλύτεροι των γκρούπ 10-12 

E. Το υψηλότερο σκορ από τα γκρούπ 6-9 

F. Το υψηλότερο σκορ από τα γκρούπ 1-5 

Οι 9 αθλητές που προκρίθηκαν από τις Κατηγορίες B-F θα προκριθούν στις θέσεις 24-32 

G. Οι καλύτεροι 4 από το Desperado θα καταλάβουν τις θέσεις 33-36

Οι αθλητές μπορούν να προκριθούν μόνο σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες. Αν ένας αθλητής προκριθεί σε παραπάνω από μια κατηγορίες προκρίνεται ο επόμενος αθλητής. 
Οι αθλητές που έχουν προκριθεί στις θέσεις 1-4 της γενικής κατάταξης προκρίνονται απευθείας στο Στάδιο 3. 
Οι αθλητές που προκρίθηκαν στις θέσεις 5-16 της γενικής κατάταξης προκρίνονται απευθείας στο Στάδιο 2. 
Οι υπόλοιποι προκρίνονται στο Τελικό Στάδιο 1. 

Οι 20 αθλητές θα παίξουν 3 παιχνίδια χωρίς να ακολουθούν οι κορύνες της προκριματικής φάσης (Scratch) και οι 8 θα προκριθούν στο Στάδιο 2. Οι αθλητές που δεν προκρίθηκαν θα καταλάβουν τις θέσεις 25-36. 

Στο Στάδιο 2 οι 20 αθλητές θα παίξουν 3 παιχνίδια χωρίς να ακολουθούν κορύνες (scratch) και οι καλύτεροι 12 θα προκριθούν στο Στάδιο 3. Οι οποίοι θα έχουν τις θέσεις 5-16. Οι αθλητές που δεν θα προκριθούν θα καταλάβουν τις θέσεις 17-24. 

Στα στάδια 3-4-5 ο αθλητής που έχει καταλάβει την 1η θέση θα αγωνιστεί με τον αθλητή που έχει καταλάβει την τελευταία θέση, ο 2ος με τον πρό-τελευταίο κοκ.

Στο στάδιο 3 θα παιχτούν 2 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Οι 8 νικητές προκρίνονται στο Στάδιο 4. Οι αθλητές που έχασαν θα καταλάβουν τις θέσεις 9-16 βάσει τ των κορυνών. 

Στο στάδιο 4 θα παιχτούν 2 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Οι 4 νικητές προκρίνονται στο Στάδιο 5. Οι αθλητές που έχασαν θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 βάσει των κορυνών.

Στο στάδιο 5 θα παιχτούν 2 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Οι 2 νικητές προκρίνονται στο Στάδιο 6 που είναι ο τελικός και οι δυό αθλητές που έχασαν θα καταλάβουν τις θέσεις 3-4 βάσει των κορυνών.

Στο στάδιο 6 θα παιχτούν 2 παιχνίδια σύνολο κορυνών που θα αναδείξουν τον νικητή του Kivelos Athens Open 2023!

Επαθλα: 

Το συνολικό ύψος των χρηματικών επάθλων του Kivelos Athens Bowling Open 2023 είναι 10.500 € και είναι εγγυημένα από τον διοργανωτή.







Το Μοτίβο Λαδώματος:


Επίσημη Ιστοσελίδα ΕΔΩ

Το Cosmos Bowling θα έχει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων Live Scoring 





Νικητής του τουρνουά ο Σταμάτης Ρορός!!!  

2ος ο Γιώργος Στεφανίδης και 3ος ο Γιάννης Ξύδας









 





Δεν υπάρχουν σχόλια: