Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

2nd Edition Kivelos Athens European Bowling Open 2022, 28 Aπριλίου εως 8 Μαίου. Cosmos Bowling Ρέντη

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1/5/22


Με επιτυχία σε συμμετοχές προχωράει η δεύτερη έκδοση του Kivelos Open αφού έχουν παίξει μέσα στα επτά γκρουπ /squad 107 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Κύπρο, την Γερμανία και την Ελλάδα φυσικά. 

Σήμερα ο Ισπανός Paco Rodriguez στο τρίτο του παιχνίδι έκανε το απόλυτο σκορ 300 κορυνών και είναι  στην πρώτη θέση όλων των γκρουπ με 1512 κορύνες και 252 μέσο όρο κορυνών.

Στην δεύτερη θέση ο Βαγγέλης Κριζίνης με 1371 κορύνες και 228,50 κορύνες μέσο όρο κορυνών. Η γυναικεία συμμετοχή με την υψηλότερη - ως τώρα - θέση στη γενική κατάταξη στην 20η θέση  είναι η Sara Harlap Aviram από το Ισραήλ με 1148 καθαρές κορύνες και 191,33 μέσο όρο κορυνών. Υπενθυμίζω ότι οι γυναίκες Α κατηγορίας σε κάθε παιχνίδι έχουν hdcp 8 κορύνες και οι γυναίκες Β κατηγορίας 15 κορύνες,  οπότε οι συνολικές της κορύνες είναι 1196.  

Η φωτογραφία των αθλητών/τριών του 1ου Γκρούπ


Από άλλες χώρες έχουν ήδη παίξει 16 αθλητές και αθλήτριες. 

Αποτελέσματα:













2nd Edition European Kivelos Open  12/3/22

Μας είχε λείψει και φταίει ο κορωνοϊός γι αυτό, αλλά φέτος επιστρέφει στους διαδρόμους. Το Kivelos Athens Bowling Open 2022 edition  με εγγυημένο Χρηματικό Επαθλο σε σύνολο 10.000 ευρώ μας θέλει πάνω στους 14 AMF διαδρόμους του Cosmos Bowling για να διεκδικήσουμε κι εμείς μέσα από την χαρά του παιχνιδιού και της συνάντησης με τους συναθλητές! 


Η Ιδέα

Η Ευαγγελία Κυβέλου ήθελε να τιμήσει τον πατέρα της τον Γιώργο Κυβέλο που έφυγε από κοντά μας το 2017 και σκέφτηκε να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθεί αυτό το Aνοιχτό Ατομικό Μικτό τουρνουά στη μνήμη του και στην αγάπη που είχε ο ίδιος για το Μπόουλινγκ. 

Το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Κόσμος σε συνεργασία με το Cosmos Bowling Center και το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονία Μπόουλινγκ - EBF και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπόουλινγκ - IBF. 

Μπορούν να παίξουν τόσο οι αθλητές με κάρτες Α και D από την Ε.Ο.Α.Α όσο και αθλητές του εξωτερικού που είναι εγεγγραμμένοι στην Ευρωπαική ή την Παγκόσμια Ομοσπονδία. 

Τρόπος Διεξαγωγής:

Πανευρωπαϊκό Ανοικτό Τουρνουά Μικτό Ατομικό. Στις γυναίκες Α κατηγορίας θα δοθεί  Hdcp 8 κορύνες με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 292 κορύνες  και στις γυναίκες Β κατηγορίας θα δοθεί Hdcp 15 κορύνες με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 285 κορύνες. Στους άνδρες Β κατηγορίας θα δοθεί Hdcp 8 κορυνών με μέγιστο καθαρό παιχνίδι τις 292 κορύνες.  

Ο κάθε αθλητής και αθλήτρια θα παίξουν 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών με δικαίωμα να επανασυμμετέχουν και πάλι για 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών. Θα υπάρχει και desperado στο τέλος όλων των γκρούπ.  Από όλες τις συμμετοχές και επανασυμμετοχές θα προχωρήσουν 36 αθλητές ως εξής:

  • Οι 23 καλύτεροι όλων των γκρούπ
  • Οι 2 καλύτεροι των γκρούπ 18-21
  • Οι 2 καλύτεροι των γκρούπ 15-17
  • Οι 2 καλύτεροι των γκρούπ 12-14
  • Το υψηλότερο σκορ από τα γκρούπ 9-11
  • Το υψηλότερο σκορ από τα γκρούπ 6-8
  • Το υψηλότερο σκορ από τα γκρούπ 1-5
  • Οι 4 καλύτεροι του desperado
Μοτίβο Λαδώματος:



Eνδυση:



Στο Cosmos Bowling μπορείτε να προμηθευτείτε την μοναδική κι ολοκληρωμένη ένδυση που αποτελείται από παντελόνι, μπλούζα, ζακέτα με θέμα το Kivelos Athens Bowling Open 2nd Edition 2022

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος της συμμετοχής ξεκινάει από τα 30 ευρώ και φτάνει τα 50 ευρώ, ενώ η επανασυμμετοχή κυμαίνεται από 20 εως 40 ευρώ ανάλογα το γκρουπ. Εχουν δημιουργηθεί 21 γκρουπ 588 συμμετοχές και επανασυμμετοχές και οι δηλώσεις ξεκίνησαν στις 8/3/22 και θα μπορείτε να δηλώνεται συμμετοχή εως τις 7/5/2022. 

Επαθλα


Τα έπαθλα είναι χαρά μας που είναι χορηγία του Bowlpedia όπως και το Live Streaming της τελικής φάσης και βέβαια οι φωτογραφίες. 
Το Cosmos Bowling θα έχει σε όλη τη διάρκεια των αγώνων Live Scoring.

Χορηγοί / Υποστηρικτές














Χορηγός Επικοινωνίας: 



Χορηγοί μεταφοράς






Ιστοσελίδα Διοργάνωσης: Kivelos Athens Bowling Open

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!


Για το Bowlpedia 

Αντα Κρητίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: