Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο Πρωταθλητών/τριών Ευρώπης - ECC 2018 - Langen Γερμανίας

Τελευταία Ενημέρωση 28/10/2018Νικήτρια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης η δανέζα Mai Ginge Jensen που επικράτησε της Φινλανδέζας Eliisa Hiltunen με 263-258 στο νικηφόρο τρίτο παιχνίδι.
Νικητής του Κυπέλλου ο γερμανός  Bodo Konieczny που επικράτησε του δανού Jesper Agerbo στο τρίτο νικηφόρο παιχνίδι με 263-258.Η Χριστίνα αφού πέρασε στην φάση των 16, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην φάση των 8  και τελικά κατέλαβε την 15η θέση με το τελευταίο της σετ των 8 παιχνιδιών να είναι 1454 σύνολο κορυνών και 181,85 μέσο όρο. Στα 3 σετ των 8 παιχνιδιών το καθένα έκανε 4593 κορύνες και  191,38 μέσο όρο, μια πολύ καλή θέση για την ελληνίδα που ταξίδεψε με δικά της έξοδα. Να σημειωθεί ότι προπονητής είναι ο πατέρας της Ηλίας Καππάτος που την συνόδεψε στο Langen της Γερμανίας. 


Η Χριστίνα έγραψε στο προφίλ της στο facebook:

"Η ήμερα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μου στο European Champions Cup.
Μια αποστολή που για να γίνει έπρεπε να ξεπεραστούν αρκετά εμπόδια τόσο από πλευράς γραφειοκρατίας όσο και από πλευρας τραυματισμών. 
Παρόλα αυτά καταφέραμε να έρθουμε και να πάρουμε την πρόκριση για τις top 16. 
Η συμμετοχή μου ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της 15ης θέσης ανάμεσα σε μεγάλες παίκτριες του χώρου. 
Αυτό είναι μια απόδειξη ότι το γυναικείο bowling έχει μέλλον στην Ελλάδα.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους μου σταθήκατε αυτές τις μέρες τόσο μεσα από τις ευχές σας όσο και μέσα από τις συμβουλές σας."
Συγχαρητήρια Χριστίνα και Ηλία και
καλή σας επιστροφή!!!Ενημέρωση 25 Οκτωβρίου 2018

Στην 13η θέση των προκριματικών η ελληνίδα Πρωταθλήτριά μας Χριστίνα Καππάτου με μέσο όρο 196,2 στα  γκρουπ των 2 σετ με 8 παιχνίδια το καθένα, που σημαίνει ότι περνάει  στην επόμενη φάση των 16!

Ημιτελική Φάση των 16. Φωτο από την επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων

Η φάση των ημιτελικών θα γίνει για τα κορίτσια το Σάββατο στις 10:00 το πρωί ώρα
Ελλάδας.

Δυστυχώς δεν πέρασε  η Κύπρια αθλήτρια Νάντια Ηροδότου που βρίσκεται στην 23η θέση.

Η φάση των ημιτελικών θα γίνει για τις πρωταθλήτριες το Σάββατο στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδας.
Συγχαρητήρια!!!

Πρώτη Ενημέρωση 22/10/2018


Στο Langen της Γερμανίας από τις 22 εως τις 29 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή και της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Συμμετέχουν οι Πρωταθλητές και οι Πρωταθλήτριες από 40 χώρες.Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Πρωταθλήτρια Χριστίνα Καππάτου συνοδευόμενη από τον
προπονητή και πατέρα της Ηλία Καππάτο.


Να σημειωθεί ότι ο Πρωταθλητής μας Βασίλης Κότσαλης δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει, μια και τα έξοδα βαραίνουν τον ίδιο.Tην Κύπρο θα εκπροσωπήσουν  οι Πρωταθλητές και αδέρφια, Νάντια και Νεοκλής Ηροδότου. Θα τους συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου Κώστας Μίτσιγκας.


Το μοτίβο λαδώματος που θα είναι 40 πόδια μακρύ, θα γνωστοποιηθεί στη Συνάντηση των Αρχηγών των ομάδων στις 23 Οκτωβρίου.

Επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων: ΕΔΩ

Αποτελέσματα: ΕΔΩ

Ζωντανή Μετάδοση: ΕΔΩ

Ζωντανά Αποτελέσματα ΕΔΩ

Οσοι θέλετε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή (app) specto ώστε να παρακολουθήσετε τους αθλητές και να διαπιστώσετε πόσα στοιχεία σας δίνει. Μακάρι οι αίθουσες μπόουλινγκ να τολμήσουν και να το βάλουν.


Για το Bowlpedia

Κρητίδη Αλεξάνδρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: