Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

17ο Ανοιχτό Τουρνουά Σιβισσίδη


Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εταιρεία Σιβισσίδης, μας ενημέρωσε για την διοργάνωση του 17ου ανοιχτού τουρνουά τα παρακάτω: 

53o Παγκόσμιο Κύπελλο QubicaAMF - Μεξικό
8o Sofia International Open - Βουλγαρία
7o SOFT Rock 'N' Bowl Open - Κύπρος

Αίθουσα: AMF Sporting-Gema, Πατησίων 384, Άνω Πατήσια τηλ. 210-2230056
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου - Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017


Για 17η χρονιά, η εταιρεία Αφοι Σιβισίδη Αβεε διοργανώνει το Sivissidis Bowling QubicaAMF Open 2017. Φέτος η εταιρεία, θέλοντας να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό που κάθε χρόνο αγκαλιάζει την διοργάνωση αυτή, προσθέτει ακόμα 2 ταξίδια σε διοργανώσεις στο εξωτερικό αποκλειστικά για παίκτες Β' ή και Γ' κατηγορίας και δίνει την δυνατότητα σε συνολικά 3 αθλητές/τριες να εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνή τουρνουά στο Μεξικό, την Βουλγαρία και την Κύπρο !
Συνολικά μοιράζει έπαθλα αξίας 5.000 ευρώ:
1) έπαθλα αξίας 2.000 ευρώ
2) έπαθλα αξίας 3.000 ευρώ σε 3 διοργανώσεις του εξωτερικού στους νικητές κάθε κατηγορίας

53o Παγκόσμιο Κύπελλο QubicaAMF - Μεξικό
Συγκεκριμένα, οι παίκτες Α' κατηγορίας (και όσοι Β'ή Γ' το επιθυμούν) μπορούν να διεκδικήσουν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο 53ο Παγκόσμιο Κύπελλο QubicaAMF. Το Παγκόσμιο Κύπελλο QubicaAMF είναι το πιο δημοφιλές ετήσιο ερασιτεχνικό τουρνουά στον κόσμο, συγκεντρώνοντας συμμετοχές από 100 περίπου χώρες. Ξεκίνησε το 1965 και συνεχίζεται σε μεγάλη επιτυχία, κάθε χρόνο, σε διαφορετική πόλη ανά τον κόσμο. Φέτος τα τελικά διοργανώνονται στο Χερμοσίγιο του Μεξικού, 4-12 Νοεμβρίου.
8o Sofia International Open - Βουλγαρία
0ι παίκτες Β' κατηγορίας (και όσοι Γ' το επιθυμούν) μπορούν να κερδίσουν μια ελληνική συμμετοχή (συμμετοχή και μια επανα-συμμετοχή ) στο 8ο Sofia International Open με κάλυψη και οδοιπορικών ή αεροπορικού εισιτήριου και της διαμονής τους. Το Sofia International Open είναι αναγνωρισμένο διεθνές τουρνουά, στο οποίο συμμετάσχει στην διοργάνωση η εταιρεία μας και μοιράζει χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 55,000,00€. Διοργανώνεται στην Σόφια, 21 - 29 Οκτωβρίου 2017.
7o SOFT Rock 'N' Bowl Open - Κύπρος
0ι παίκτες Γ' κατηγορίας και "open bowler" μπορούν να κερδίσουν μια ελληνική συμμετοχή (συμμετοχή και μια επανα-συμμετοχή ) στο 7ο SOFT Open στην Κύπρο, με κάλυψη αεροπορικού εισιτήριου και της διαμονής τους. Το SOFT Open, είναι αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό τουρνουά E.T.B.F., το οποίο μοιράζει χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 7.000,00€. Διοργανώνεται στην Λάρνακα, 24 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου 2018.

-->
Εκτός από τους πρώτους, που θα κερδίσουν τα παραπάνω ταξίδια, σε κάθε μια κατηγορία θα μοιραστούν έπαθλα στους 4 πρώτοι νικητές. Συνολικά θα κερδίσουν έπαθλα/δώρα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. 

Επίσης η εταιρεία έχει κάποιες προσφορές σε  μπάλες:  • Τρόπος Διεξαγωγής Αγώνων.
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ: Σάββατο 16 - Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και απεριόριστων επανασυμμετοχών. θα παίξουν 5 (πέντε) παιχνίδια και θα μετρήσει το σύνολο κορυνών. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα έχουν το μεγαλύτερο σκορ από κάθε κατηγορία, θα προκριθούν στους τελικούς. Αναλυτικά στην τελική φάση προκρίνονται:
Α΄ Κατηγορία: Προκρίνονται 24 άτομα
Β΄ Κατηγορία: Προκρίνονται 36 άτομα
Γ΄ Κατηγορία & “open”: Προκρίνονται 36 άτομα

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
  • 1η Φάση Ζευγάρια «Κόντρες, ένας εναντίον ενός», σύνολο κορυνών στα 2 παιχνίδια
(0800 -1000) : Αγωνίζονται 36 παίχτες/τριες κατηγορίας Γ’ και ”open” .
(1000 -1200) : Αγωνίζονται 36 παίχτες/τριες κατηγορίας Β΄.
(1200 -1300) : Αγωνίζονται 24 παίχτες/τριες κατηγορίας Α΄.
  • 2η Φάση, σύνολο κορυνών
(1300 -1430) : Αγωνίζονται οι 18 παίχτες/τριες Β΄ και οι 18 παίχτες/τριες Γ΄ Κατηγορίας στα 2 παιχνίδια και προκρίνονται οι 9 Β΄ και οι 9 Γ΄.
(1430 -1630) : Αγωνίζονται 12 παίχτες/τριες κατηγορίας Α΄. σε σύνολο κορυνών στα 4 παιχνίδια, όπου οι 4 πρώτοι προκρίνονται στην 4η φάση (elimination).
  • 3η Φάση, 2 παιχνίδια σύνολο κορυνών
(1430 -1630) : Αγωνίζονται 9 παίχτες/τριες Β΄ και οι 9 παίχτες/τριες Γ΄ Κατηγορίας.
(συνεχίζουν οι κορύνες από την προηγούμενη φάση), όπου οι 4 πρώτοι από κάθε κατηγορία προκρίνονται στην επόμενη φάση.
  • 4η Φάση, elimination
(1700) : Οι 4 πρώτοι παίχτες/τριες από κάθε κατηγορία, αγωνίζονται ξεχωριστά με την διαδικασία
του elimination. (σημ. οι κορύνες των παιχτών που προκρίνονται συνεχίζουν).

HANCICAP
Θα υπάρχει σταθερό Handicap σε όλες τις φάσεις των αγώνων
1) σε κάθε μια κατηγορία οι γυναίκες έχουν σταθερό handicap 10 κορίνες ανά παιχνίδι
2) oι "open bowler" θα έχουν handicap 15 κορίνες (άνδρες) και 20 κορίνες (γυναίκες).
Με τον όρο "open bowler" αναφερόμαστε σε παίκτες που δεν υπήρξαν ποτέ μέλη αθλητικού συλλόγου μπόουλινγκ ή δεν έχουν δελτίο για τις τελευταίες 3 αγωνιστικές περιόδους. Παρακαλώ σημειώστε ότι η κατηγοριοποίηση των παικτών γίνεται με βάση την κατάταξη που είχαν παίξει την τελευταία αγωνιστική σεζόν στην ομοσπονδία . Σε περίπτωση όπου κάποιος αθλητής/τρια την νέα αυτή σεζόν επέλεξε να μην ανανεώσει το δελτίο του/της, τότε ενώ δεν έχει δελτίο ομοσπονδίας, δεν αγωνίζεται σαν “Open Bowler” με handicap, αλλά σαν Α’,Β’ ή Γ΄, βάση της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου που είχε δελτίο.

 • Όροι Συμμετοχής

1) Δικαίωμα στους αγώνες έχουν όλοι οι φίλοι του μπόουλινγκ, είτε είναι μέλη σε σωματεία είτε όχι.
2) Σημειώστε ότι για το ταξίδι στο Μεξικό (Παγκόσμιο Κύπελλο QubicaAMF), οι αλλοδαποί, ενώ έχουν δικαίωμα στις προσφορές-εκπτώσεις, σε περίπτωση που θα είναι τελικοί νικητές των αγώνων, δεν θα είναι δυνατό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, αφού οι εκπρόσωποι της χώρας μας θα πρέπει να είναι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου.
3) Οι συμμετέχοντες θα πρέπει πριν την έναρξη των προκριματικών να έχουν συμπληρώσει υποχρεωτικά, ΠΛΗΡΩΣ το δελτίο συμμετοχής, το οποίο θα βρουν στην αίθουσα. Μπορούν να το εκτυπώσουν και από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.sivissidis.gr.)
4) Για να θεωρηθούν έγκυρα τα αποτελέσματα των αγώνων, είναι απαραίτητα τα αποτελέσματα αγώνων να επικυρώνονται από τον υπεύθυνο αγώνων.
5) Η ένδυση των συμμετεχόντων καθορίζεται από τους χορηγούς των αγώνων. Συγκεκριμένα σε περίπτωση που στις φάσεις του τελικού, δοθούν στους παίκτες μπλούζες με τα διακριτικά σήματα των χορηγών, οι αθλητές /τριες είναι υποχρεωμένοι/νες να τα φορέσουν. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο αθλητής/αθλήτρια χάνει το δικαίωμα συμμετοχής και στη θέση του/της θα παίξει ο/η επόμενος/η βαθμολογικά αθλητής/τρια.
6) Η ένδυση του νικητή ή νικήτριας που θα λάβει μέρος στους αγώνες του εξωτερικού καθορίζεται από τον διοργανωτή-χορηγό, Αφοι Σιβισίδη α.β.ε.ε.
7) Οι Αθλητές, εάν το επιθυμούν μπορούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα μεγαλύτερης κατηγορίας εφόσον το δηλώσουν πριν την εγγραφή τους στο τουρνουά. Σε αυτή την περίπτωση θα συμμετάσχουν χωρίς επιπλέον Handicap (π.χ αθλητής Β κατηγορίας εάν το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει στην Α κατηγορία ώστε να διεκδικήσει το ταξίδι στο μεξικό)


 • Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες (5 παιχνίδια) ορίζεται σε 25 ή 30 Ευρώ (ανάλογα με την ημέρα και ώρα συμμετοχής). Κόστος επανασυμμετοχής ορίζεται σε 20 Ευρώ (για κάθε σετ 5 παιχνιδιών).
Οι συμμετέχοντες θα πληρώσουν τις συμμετοχές τους σε κάθε φάση, πριν την έναρξη των αγώνων στο ταμείο της αίθουσας.-->
 • Έπαθλα - Δώρα αγώνων
1. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση 10% για τα εμπορεύματα που διαθέτει η εταιρεία Αφοι Σιβισίδη Αβεε, όπως είδη μπόουλινγκ, μπιλιάρδου, πινγκ-πόνγκ, βελάκια, σκάκι, τάβλι, είδη καφενείου. Η έκπτωση θα ισχύει μέχρι 30-11-2017 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές ανεξαρτήτου ποσού, στο κατάστημα της εταιρείας Σιβισίδη, Γερανίου 45 Ομόνοια, ή σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο pro shop ή αίθουσα μπόουλινγκ στην Ελλάδα, το οποίο επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσφορά.

2. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα αγοράς μπάλας σε ειδική έκπτωση .
Συγκεκριμένα θα προσφέρονται καινούργια μοντέλα Storm, 900 Global και Rotogrip, σε μεγάλες εκπτώσεις μόνο για τους συμμετέχοντες.

-->
3. ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ 

Πειθαρχικοί κανόνες
Οι κανονισμοί των αγώνων ορίζονται σύμφωνα με τους νόμους, τον επίσημο κανονισμό του World Bowling, Etbf και από το επίσημο εγχειρίδιο των αγώνων του 53ου Παγκοσμίου Κυπέλλου QubicaAMF. Υπεύθυνοι για την τήρηση των κανονισμών είναι ο υπεύθυνος διαιτητής της διοργάνωσης. Οποιανδήποτε διαφωνία ή παράπονα, θα πρέπει να δηλώνονται στον διαιτητή ή στον υπεύθυνο αίθουσας, κατά την διάρκεια των αγώνων. Σε περίπτωση μη λύσης οποιουδήποτε προβλήματος, μπορείτε να απευθύνεστε γραπτώς στον διοργανωτή των αγώνων, Αφοι Σιβισίδη Αβεε.
Διοργανωτές

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους διοργανωτές των αγώνων είναι: Αφοι Σιβισίδη ΑΒΕΕ, Γερανίου 45 Ομόνοια, 210-5240842, 5240989, 5247377 fax: 210-5248267 και e-mail: bowling@sivissidis.gr.


-->
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: