Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πανελλήνιο Ομαδικό Ανδρών Α κατηγορίας Βόλος 2017


Ενα όμορφο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, στο Galaxy Fun n' Bowl στο Βόλο, τελείωσε με Πρωταθλήτρια ομάδα για τρίτη συνεχόμενη φορά, την ομάδα ΙΛΙΟΝ VMC που αποτελείται από τους Γαβριήλ Τάσο, Δρυμώνα Κώστα, Κεκέση Νίκο, Κεχαγιά Παύλο, Ξαγοράρη Κώστα, Στεφανίδη Γιώργο και Στεφόπουλο Βασίλη. Προπονητής της ομάδας ο Κεχαγιάς Παύλος. 







Την πρώτη μέρα, στα πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Strike ήταν χαμηλά στην γενική κατάταξη. Ομως τα κατάφερε όχι μόνο να ανέβει μα να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Για την ομάδα του Strike έπαιξαν οι Αδαμίδης Στέλιος, Μητράκης Θάνος, Μόσιος Γιάννης, Πίκουλης Γιάννης, Τζούνης Αλέξανδρος, Χατζηαθανασίου Γιώργος και Ψύρρας Νίκος. Προπονητής της ομάδας ο Αλέξανδρος Τζούνης.



Στην τρίτη θέση η ομάδα του Sporting που την αποτελούν οι: Diego Manolito, Γαλακτερός Σπύρος, Γεωργιάδης Λεωνίδας, Κυριακός Κώστας, Μιτσικάρης Δημήτρης, Παντελίδης Αλέξανδρος και Πολατιάν Χρήστος. Προπονητής ο Μιτσικάρης Δημήτρης.



Παρατήρησα,  ότι  παίκτες  αναλαμβάνουν και καθήκοντα   προπονητών.  Εύχομαι σύντομα να γίνει η σχολή προπονητών, με αρκετούς ενδιαφερόμενους  ώστε να υπάρχει σε κάθε σύλλογο πιστοποιημένος απ την γγα  προπονητής. Είναι μέσα στις υποδομές και την ανάπτυξη ενός αθλήματος κι αυτό.

Η Α εθνική κατηγορία Ανδρών του χρόνου θα απαρτίζεται από 16 ομάδες. Ετσι, φέτος, έπεσαν δυό ομάδες. Εκπληξη ο υποβιβασμός της Δάφνης αλλά και του Αστέρα. Να θυμήσουμε ότι ο Αστέρας ανέβηκε πέρσυ στην Α κατηγορία. Να ευχηθούμε γρήγορη επάνοδο στις δυό ομάδες.

Δάφνη


Αστέρας




Η τελική κατάταξη με την βαθμολογία είναι αυτή:



Πολλοί ήταν αυτοί που μου δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την επιλογή των αγώνων. Στον αντίποδα κανένας δεν παραπονέθηκε.  Ο Μάρκος Χατζηλιάς κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια τόσο για την αδειοδότηση του μαγαζιού του, όσο και για να καταφέρει να βγάλει πρώτη φορά στην Ελλάδα ζωντανά τα αποτελέσματα (Live Scoring). Φρόντισε να υπάρχει πρόσθετη σύνδεση στο μαγαζί για το Live Streaming. Το Bowlpedia ήταν εκεί, για την ζωντανή μετάδοση  και ο Μάρκος το βοήθησε με πολλούς τρόπους για να είναι.  Φρόντισε επίσης να κλείσουν κάποιες ομάδες στα Ολυμπιακά Ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας έτσι τις ομάδες να έχουν χαμηλό κόστος. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όλα και τον συγχαίρω για την άψογη διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστώ πολύ την Βάλυ Παντιέρα που ήταν στην περιγραφή των αγώνων, όταν δεν είχαμε διακοπές, και τα κατάφερε μια χαρά. 

Επόμενο ραντεβού και Live Streaming (με κανα δυό εναλλακτικές για να προσπαθήσουμε να βγούμε καλύτερα στον αέρα)  στο Πανελλήνιο Ομαδικό της Β εθνικής κατηγορίας Ανδρών στις 6 και 7 Μαίου. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μα ιδιαίτερα στους νικητές!!!

Για το Bowlpedia

Κρητίδη Αλεξάνδρα






Δεν υπάρχουν σχόλια: