Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

6η έκδοση του IDM Διεθνές Τουρνουά 2015


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Με νικητή τον Σουηδό Martin Paulsson, δεύτερο τον Δανό Thomas Larsen και τρίτη την Σουηδέζα Anna Andersson, έκλεισε η αυλαία του 6ου Οπεν που διοργάνωσε το IDM Club στο Βουκουρέστι.


Συνολικά 141 παίκτες από 15 χώρες, συμμετείχαν στην διοργάνωση. Απ την χώρα μας στο τουρνουά συμμετείχαν 17 αθλητές, με 6 απ αυτούς στην 1η τελική φάση, 4 στην 16άδακαι τον Σταθάτο Γιάννη στην 8άδα.
Αναλυτικά μετά το τέλος του τουρνουά οι Ελληνες παίκτες κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

  5ος   Σταθάτος Γιάννης (έπαιξε στην 8άδα)
  9ος   Tommy Petersen (επαιξε στην 16άδα)
10ος   Στεφόπουλος Βασίλης (έπαιξε στην 16άδα)
11ος   Στεφανίδης Γιώργος (έπαιξε στην 16άδα)
31ος   Ξαγοράρης Κώστας
34ος   Κεκέσης Νίκος
38ος   Πατσαούρας Νώντας
42ος   Κυριακός Κώστας
51ος   Λαμπράκης Γιώργος που ήταν και ο πρώτος στην Β κατηγορία
66ος   Αγγελάκης Κώστας
69ος   Βενέτης Γιώργος
84ος   Βαρτζής Βαγγέλης (Β)
85η    Λάνου Κατερίνα (Β)
91ος   Παντελίδης Τάσος (Β)
97ος   Στεργιάδης Κώστας (Β)
105ος Μπούζας Μιχάλης
110ος Καλοτεράκης Δημήτρης

Και οι Κύπριοι όμως δεν πήγαν άσχημα, με 13 συμμετοχές στο τουρνουά:

13η    Παστού Γιόλα
16ος  Κωνσταντίνου Γιάννος
23η    Καστόρη Μύρια
33ος  Κυριακού Κώστας
36ος  Πελεκάνος Παύλος
48ος   Διπλαρος Νίκος
53ος  Χρυσοχόος Νίκος
62ος  Παναγιώτου Χάρης
65ος  Αναστασίου Θεος
70ος  Κυριακού Κυριάκος (Β)
71ος  Σταύρου Λοίζος
82ος Αναστασίου Νίκος
108ος Αντωνίου Δημήτρης (Β)


Οι Ελληνες και οι Κύπριοι αθλητές/τριες απ το 1ο τουρνουά στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Εμείς να συγχαρούμε τόσο τους διοργανωτές όσο και τους συμμετέχοντες.



Ξεχωριστά Συγχαρητήρια στους νικητές!




Στις 4 Οκτωβρίου ξεκίνησε η 6η έκδοση του  διεθνές τουρνουά με την έγκριση της WTBF και της ETBF στο Βουκουρέστι με χρηματικά έπαθλα και με αρκετές συμμετοχές από Ελληνες αθλητές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν δελτίο στις οικείες ομοσπονδίες.

Η διοργάνωση ανήκει στο IDM Club.

Οι γυναίκες έχουν hdcp 8 κορύνες με ανώτατο παιχνίδι τις 292 κορύνες.

Το παράβολο συμμετοχής είναι:
ΚΥΡΙΑΚΗ: 25 ευρώ
ΔΕΥΤΕΡΑ: 30 ευρώ
ΤΡΙΤΗ: 40 ευρώ
ΤΕΤΑΡΤΗ: 50 ευρώ
ΠΕΜΠΤΗ: 60 ευρώ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΣΑΒΒΑΤΟ: 80 ευρώ
DESPERADO: 40 ευρώ

Υπεύθυνοι του τουρνουά οι κύριοι Marius Briciu και Dragos Tigoianu

Οι αθλητές θα παίξουν στους 14 διαδρόμους (6+8) στο πρότυπο λαδώματος

TΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι κορυφαίοι 4 παίκτες της γενικής κατάταξης απ την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη θα προκριθούν απευθείας στη τελευταία φάση. Οι πρώτοι 33 στο τέλος του Σαββάτου θα καταταχθούν και θα προκριθούν στις επόμενες φάσεις (με εξαίρεση τους 4 κορυφαίους απ την Κυριακή ως την Τετάρτη).

Ολοι οι 37 θα καταταχθούν κρατώντας το  καλύτερο σύνολο των 6 παιχνιδιών.
Για την Β κατηγορία, η κατάταξη  θα καθοριστεί  μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης και λαμβάνοντας υπόψιν το σύνολο των κορυνών. Οι παίκτες θα πρέπει να ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή για την κατηγορία τους. Για την Β κατηγορία όλοι οι παίκτες χρειάζονται ένα έγγραφο (ένα έγγραφο της οικείας ομοσπονδίας τους) που να πιστοποιεί ότι ο ετήσιος μέσος όρος τους είναι κάτω από 180 κορύνες.
Ολα τα σκορ μετρούν και για την Α κατηγορία. Δηλαδή, για παράδειγμα, αν ένας παίκτης ανήκει στην Β κατηγορία αλλά το σκορ του τον τοποθετεί ανάμεσα στους 37 καλύτερους της Α κατηγορίας, θα περάσει στην τελική φάση της κατηγορίας και θα πάρει και το χρηματικό έπαθλο και της Β κατηγορίας.  

Γκρούπ Desperado 

Το γκρουπ, χωρίς νέο λάδωμα, 10 λεπτά δοκιμαστικές, ένα παιχνίδι, οι 3 πρώτοι παίκτες θα προκριθούν στις τελικές φάσεις και στην κατάταξη με τους προκρινόμενους θα βρεθούν τις θέσεις 38, 39, 40. Σε περίπτωση ισοπαλίας roll μια μπαλιά που θα επαναλαμβάνεται μέχρι να σπάσει η ισοπαλία.

1η Τελική Φάση

Οι 24 παίκτες στις θέσεις 17-40 απ την κατάταξη πρόκρισης, θα παίξουν 4 παιχνίδια σύνολο κορυνών και θα μετακινούνται κάθε δυό  παιχνίδια ανά δυό διαδρόμους. Oι παίκτες στους μονούς διαδρόμους θα μετακινούνται δυό διαδρόμους δεξιά και οι παίκτες στους ζυγούς διαδρόμους δυό διαδρόμους αριστερά. 12 παίκτες θα παίξουν στον Α τομέα και 12 στον Β τομέα του μαγαζιού, αφού οριστούν οι διάδρομοι μετά από κλήρωση.  Οι παίκτες που θα καταλάβουν τις 12 πρώτες θέσεις σε σύνολο κορυνών θα προχωρήσουν στην 2η Τελική Φάση. Οι παίκτες που θα καταλάβουν τις θέσεις 13-24 θα καταταχθούν στις θέσεις 29-40. Σε περίπτωση ισοπαλίας για τους παίκτες που έχουν καταταχθεί 29-40 θα ληφθεί υπόψιν η θέση που είχαν στα προκριματικά.

2η Τελική Φάση

Οι παίκτες που κατατάχθηκαν στις θέσεις 5-16 μετά τα προκριματικά και οι 12 παίκτες απ την 1η τελική φάση, θα παίξουν άλλα 4 παιχνίδια. 12 παίκτες θα παίξουν στον τομέα Α και 12 στον τομέα Β, αφού οριστούν οι διάδρομοι μετά από κλήρωση.  Οι παίκτες που θα καταλάβουν τις θέσεις 13-24 θα καταταχθούν στις θέσεις 17-28.

3η Τελική Φάση

Οι παίκτες 1-4 απ την κατάταξη μετά τους προκριματικούς αγώνες και οι 12 πρώτοι παίκτες απ την 2η τελική φάση θα παίξουν ακόμα 4 παιχνίδια στον Β τομέα. Θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι 8 πρώτοι. Οι παίκτες που θα καταλάβουν τις θέσεις 9-16 θα καταταχθούν στην γενική κατάταξη. Σε περίπτωση ισοπαλίας για τους παίκτες που έχουν καταταχθεί 29-40 θα ληφθεί υπόψιν η θέση που είχαν στα προκριματικά.

4η Τελική Φάση (χωρίς ανανέωση του λαδώματος): 

Οι παίκτες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-8 στην 3η τελική φάση, θα παίξουν ακόμα 4 παιχνίδια και μετά από κάθε παιχνίδι θα μετακινούνται με το τέλος κάθε παιχνιδιού με τον εξής τρόπο: Θα μετρήσουν επίσης τα 4 παιχνίδια της 3ης τελικής φάσης. Οι 4 πρώτοι περνούν στην επόμενη φάση και οι παίκτες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8 θα μπουν στην γενική κατάταξη.

5η τελική Φάση - Λάδωμα πριν το 1ο παιχνίδι:

Σκάλα στους διαδρόμους Α3-Α4. Ο παίκτης που θα καταλάβει την 4η θέση, θα παίξει με τον παίκτη που κατέλαβε την 3η. Ο νικητής θα παίξει ένα παιχνίδι κόντρα για την 2η θέση. Ο νικητής θα παίξει τελικό κόντρα με τον νικητή της 4ης τελικής φάσης και θα βγεί φυσικά ο νικητής του τουρνουά.

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προκριματική Φάση: 

Συμμετοχές και Επανασυμμετοχές (entry και re-entry) 6 παιχνίδια

Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τους διοργανωτές για την κατηγορία τους. Για να παίξει κάποιος σ΄αυτήν την κατηγορία θα πρέπει να έχει μαζί του έγγραφο της οικείας ομοσπονδίας που να γράφει ότι ο τελευταίος ετήσιος μέσος όρος του είναι κάτω από 180 κορύνες. Ολα τα σκορ μετρούν και για την Α κατηγορία κι έτσι αν κάποιος παίζει για την Β κατηγορία αλλά το σκόρ του τον τοποθετεί στην Α κατηγορία περνάει σε εκείνη την κατηγορία διεκδικώντας και το χρηματικό έπαθλο της Β κατηγορίας επίσης.

Οι ταξινομήσεις την Β κατηγορία θα καθοριστούν μετά το τέλος των 6 παιχνιδιών και θα βασίζεται στο καλύτερο σετ των 6 παιχνιδιών.



Χρηματικά Επαθλα:





Μοτίβο Λαδώματος 



Να ευχαριστήσω τον Tig Dragos, που ανεβάζει τις φωτογραφίες και τα αποτελέσματα στο Bowlpedia στο facebook. 

Επιλέξτε και πατήστε για: 

Live Squad Scores
Live Scores
Live Broadcast


* επίσημη ιστοσελίδα IDM Club IBIBO

Δεν υπάρχουν σχόλια: