Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Fantastico στο Joy Station - Σόφια Βουλγαρία


Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή η σειρά τουρνουά Fantastico Open (http://www.mega-xtreme.com/bg) που διεξάγει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία η διεύθυνση του πολυχώρου Joy Station (http://www.joystation.bg) στη Σόφια στη Βουλγαρία.




Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς και σχεδόν κάθε μήνα αθλητές του μπόουλινγκ, σε έναν εκπληκτικό χώρο και υπό άψογες συνθήκες, έχουν τη δυνατότητα να αγωνισθούν κερδίζοντας χρηματικά έπαθλα και πολλές σημαντικές εμπειρίες. Μάλιστα είναι μία σειρά τουρνουά στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί Έλληνες αθλητές.






Στου τουρνουά Απριλίου, το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή, στο γκρουπ των Α bowler τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Μπούζας Μιχάλης (Μέγας Αλέξανδρος). Στην όγδοη θέση ο Τόμμυ Πέτερσεν (Strike) Ενώ στη φάση των τελικών συμμετείχε και ο Νικήτας Παναγιώτης           (Stadium Περαίας).  








Στην ίδια φάση αλλά στο γκρουπ των Β bowler πήρε μέρος και o Λιάγκας Γιώργος (Λαμία). 













Βέβαια στις ελληνικές επιτυχίες πρέπει να προστεθεί και η δεύτερη θέση του Καρέτσου Δημήτρη στο τουρνουά του Ιανουαρίου.







Ραντεβού του χρόνου..!!! Πρώτα όμως να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο και υπό την ίδια διεύθυνση θα διεξαχθεί στα τέλη Οκτωβρίου το δεύτερο Sofia International Open (www.sofiainternationalopen.com) Μία διοργάνωση που όσοι αγαπούν το μπόουλινγκ δεν πρέπει να χάσουν..





Δεν υπάρχουν σχόλια: