Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

17ο Μεσογειακό Κύπελλο 2014 - Γιβραλτάρ

Εφυγε σήμερα η εθνική μας για να μεταβεί στο Γιβραλτάρ, ώστε να συμμετέχει στους φετινούς Μεσογειακούς που θα γίνουν μεταξύ 31 Μαρτίου και 6 Απριλίου 2014.




Οι 10 χώρες που συμμετέχουν φέτος είναι: Γαλλία, Γιβραλτάρ, Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία, Καταλονία, Κύπρος, Μάλτα, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία.

Το Bowling Center έχει 14 διαδρόμους της Kegel, ενώ οι κορύνες είναι Brunswick Crown












Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους Γιώργο Στεφανίδη (σύλλογος VMC), Βασίλη Στεφόπουλο (σύλλογος VMC), Ναυσικά Δεληγιάννη (σύλλογος Δάφνης), Στέλλα Τσικούνα (σύλλογος Δάφνης) με προπονητή τον Νίκο Μπούφεση.


Ευχόμαστε στην αποστολή μας καλή επιτυχία.

Strike them all !!!!






Ολοι οι αθλητές θα παίξουν 6 παίχνίδια ατομικών (άντρες - γυναίκες),  6 παιχνίδια δυάδων (άντρες - γυναίκες), 6 παιχνίδια μικτών δυάδων, 6 παιχνίδια τετράδων, το "all event" που εξαρτάται από τα παραπάνω 24 παιχνίδια και τα masters. Νικητές αυτοί με τις περισσότερες κορύνες στο τέλος των παιχνιδιών. Μετά το τέλος των 24ων παιχνιδιών οι 8 πρώτοι θα παίξουν στα masters. Το all event και τα masters ξεκίνησαν το 2007.

Το μοτίβο λαδώματος είναι 41ft με αναλογία (ratio) 2.92.

Επίσημη σελίδα: MCC 2014

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση στα μετάλλια (30 χρυσά, 24 αργυρά και 26 χάλκινα) πίσω απ΄την Μάλτα που είναι 1η στα μετάλλια (33 χρυσά, 21 αργυρά και 26 χάλκινα).






Πέρσυ η Αλεξάνδρα Ζορμπά μαζί με τον Γιάννη Μαρούση είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στις μικτές δυάδες  με προπονητή τον Τάκη Καρέτσο.






Το Μεσογειακό Κύπελλο είναι αναγνωρισμένο απ΄την ETBF (European Tenpin Bowling Federation) και ξεκίνησε το 1998 στην Λευκωσία με την συμμετοχή μόλις τεσσάρων χωρών: Κύπρου, Ισραήλ, Μάλτας και Ελλάδας. 

Ας κάνουμε μια ανασκόπηση στα χρόνια που πέρασαν.
-Το 1998 οι αγώνες έγιναν στην Κύπρο.
-Το 1999 οι αγώνες έγιναν στην Μάλτα και προστέθηκε η Τουρκία.
-Το 2000 οι αγώνες έγιναν στην Αθήνα και προστέθηκε η Ισπανία.
-Το 2001 οι αγώνες έγιναν στην Λευκωσία και αποσύρθηκε η Τουρκία.
-Το 2002 οι αγώνες έγιναν στην Βαρκελώνη με την επιστροφή της Τουρκίας
-Το 2003 οι αγώνες έγιναν στην Κωνσταντινούπολη αποσύρθηκε η Ελλάδα και η Γαλλία ενώ η Ιταλία συμμετείχε για πρώτη φορά.
-Το 2004 οι αγώνες έγιναν στην Ρώμη με την συμμετοχή του Γιβραλτάρ και του Σαν Μαρίνο.
  Επίσης έχουμε την επιστροφή της Ελλάδας.
-Το 2005 οι αγώνες έγιναν στο St Julians στην Μάλτα. Αποσύρθηκε και πάλι η Τουρκία.
-Το 2006 οι αγώνες έγιναν στο Σαν Μαρίνο. Επέστρεψε η Τουρκία και προστέθηκε το Μαρόκο και η Ισπανία αποσύρθηκε.
-Το 2007 οι αγώνες έγιναν στο Mersin της Τουρκίας με την επιστροφή της Ισπανίας και της Γαλλίας. Συμμετείχαν 11 χώρες.
-Το 2008 οι αγώνες έγιναν στα Χανιά. Το Μαρόκο αποσύρθηκε. Συμμετείχαν 10 χώρες.
-Το 2009 οι αγώνες έγιναν στο Montpellier της Γαλλίας. Αποσύρθηκαν οι Ισπανοί αλλά
συμμετείχαν οι Καταλανοί.
-Το 2010 οι αγώνες έγιναν στην Πάφο της Κύπρου.
-Το 2011 οι αγώνες έγιναν στην Βαρκελώνη. Συμμετείχαν 13 χώρες με πρωτοεμφανιζόμενες την Κροατία, την Σλοβενία και την Τυνησία.
-Το 2012 οι αγώνες έγιναν στο Σαν Μαρίνο. Συμμετείχαν 13 χώρες 
- To 2013 οι αγώνες έγιναν στη Ljubljana της Σλοβενίας. Συμμετείχε και πάλι η Ισπανία αλλά όχι η Καταλονία. Πρωταθλητές masters η Μύρια Καστόρη (Κύπρος).
- To 2014 οι αγώνες έγινα στο Γιβραλτάρ. Συμμετείχαν 10 χώρες. Δεν συμμετείχε η Τουρκία κι η Ισπανία


Οι Ελληνικές διακρίσεις

Να αναφέρουμε (πηγή: http://www.tovivlio.gr/index.php?article=552) ότι πέντε μεσογειακά ρεκόρ έγιναν στο 10ο Μεσογειακό Κύπελλο από την Νατάσα Ροβιθάκη που έγινε από τις 27 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2007 στην Mersin της Τουρκίας. Κατέκτησε δυό μετάλλια και κατέρριψε τα παρακάτω πέντε ρεκόρ γυναικών:
Στα 3 παιχνίδια ατομικού με 697 κορύνες
Στα 6 παιχνίδια ατομικού με 1386 κορύνες
Στα 18 παιχνίδια στο All Events στα 18 παιχνίδια με 3976 κορύνες
Στο Masters (τελική φάση αποκλεισμών) 1 παιχνίδι με 241 κορύνες
Στο Masters (τελική φάση αποκλεισμών) 3 παιχνίδια με 661 κορύνες.

Πιο αναλυτικά, το 1998 ο Δημήτρης Καρέτσος πήρε το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό, στο Masters, στις δυάδες μαζί με τον Μανώλη Μιχάλενα και στο Mix 4 μαζί με τις Δήμητρα Λουκίδου και Χριστίνα Φωτεινιά. Η Ελλάδα σε εκείνη την πρώτη χρονιά κατέκτησε 4 χρυσά, η Μάλτα 2, η Κύπρος 1 και το Ισραήλ ήταν η μόνη χώρα που δεν πήρε χρυσό μετάλλιο ανάμεσα στις 4.

Το 1999, την Ελλάδα αντιπροσώπευσαν o Δημήτρης Καρέτσος, ο Αλέξανδρος Τζούνης, η Χριστίνα Φωτεινιά και η Αλέκα Ζορμπά. Στο ατομικό γυναικών η Χριστίνα Φωτεινιά πήρε το αργυρό μετάλλιο, στις Δυάδες το χρυσό μαζί με την Αλέκα Ζορμπά και στα Masters το χάλκινο. Στους άντρες στο ατομικό το ασημένιο ο Δημήτρης Καρέτσος και το χάλκινο ο Αλέξανδρος Τζούνης. Στις δυάδες το χάλκινο με τους Δημήτρη Καρέτσο και Αλέξανδρο Τζούνη και στα masters το αργυρό με τον Δημήτρη Καρέτσο. Τέλος στο Mix 4 το αργυρό με τους Δημήτρη Καρέτσο, Αλέξανδρο Τζούνη, Χριστίνα Φωτεινιά και Αλεξάνδρα Ζορμπά.
Η Μάλτα κατέκτησε σε σύνολο 4 χρυσά, η Ελλάδα 2 και το Ισραήλ 1.

Το 2000 στο ατομικό ανδρών το χρυσό πήρε ο Δημήτρης Καρέτσος και το χάλκινο ο Λεωνίδας Μαραγκός. Στις δυάδες το χρυσό πήραν ο Δημήτρης Καρέτσος με τον Λεωνίδα Μαραγκό και στα Masters το χρυσό ο Δημήτρης Καρέτσος και το αργυρό ο Λεωνίδας Μαραγκός. Στο Mix 4 το αργυρό η Ελλάδα με τους Δημήτρη Καρέτσο, Λεωνίδα Μαραγκό, Εσμεράλδα Κάλτσου και Νατάσα Κοσμίδη.
Η Ελλάδα κατέκτησε 3 χρυσά, η Μάλτα επίσης 3 και το Ισραήλ 1.

Το 2001 το χρυσό στο ατομικό γυναικών και στα Masters πήρε η Εσμεράλδα Κάλτσου. Στο ατομικό ανδρών και στα Masters το χρυσό πήρε ο Δημήτρης Καρέτσος, στις δυάδες πάλι το χρυσό μαζί με τον Αλέξανδρο Τζούνη και στο Mix 4 η Ελλάδα πήρε το χάλκινο με την Εσμεράλδα Κάλτσου, την Νατάσα Κοσμίδη, τον Δημήτρη Καρέτσο και τον Αλέξανδρο Τζούνη.
Αυτήν την χρονιά η Ελλάδα κατέκτησε 5 χρυσά μετάλλια.

Το 2002 στις δυάδες οι Χριστίνα Φωτεινιά και Εσμεράλδα Κάλτσου πήραν το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στα Masters η Χριστίνα Φωτεινιά πήρε το αργυρό μετάλλιο. Οι Λεωνίδας Μαραγκός και Δημήτρης Καρέτσος στις δυάδες πήραν επίσης το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Δημήτρης Καρέτσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Masters. Στο Mix 4 οι Λεωνίδας Μαραγκός, Δημήτρης Καρέτσος, Χριστίνα Φωτεινιά και Εσμεράλδα Κάλτσου πήραν το χρυσό μετάλλιο.

Το 2004 στις δυάδες η Δέσποινα Χρυσάνθη και η Μάρθα Καρατζούλα κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο και στο Mix 4 οι Δέσποινα Χρυσάνθη, Μάρθα Καρατζούλα, Γιάννης Ρεμούνδος και Γεράσιμος Μάρκου κατέκτησαν το χάλκινο.

Το 2005 η Νατάσα Ροβιθάκη πήρε το χρυσό στο ατομικό, το χρυσό στις δυάδες μαζί με την Δέσποινα Χρυσάνθη και το αργυρό στα Masters. Οι άντρες δεν έφεραν μετάλλια την χρονιά αυτή.

Το 2006 αργυρό στο ατομικό για την Νατάσα Ροβιθάκη, αργυρό στις δυάδες μαζί με την Δέσποινα Χρυσάνθη και αργυρό στα Masters. Στις δυάδες οι Βρεττός Παχούλης και Σταύρος Παρασάκης πήραν αργυρό ενώ στα Masters ο Βρεττός Παχούλης πήρε το χρυσό μετάλλιο και ο Σταύρος Παρασάκης το χάλκινο. Χρυσό στο Mix 4 με τον Βρεττό Παχούλη, Σταύρο Παρασάκη, Δέσποινα Χρυσάνθη και Νατάσα Ροβιθάκη. Κι ένα ρεκόρ στα 6 παιχνίδια για τους Ελληνες αθλητές που έκαναν στα 6 παιχνίδια 5195 κορύνες.

Το 2007 Χρυσό στο ατομικό και πάλι για την Νατάσα Ροβιθάκη, χρυσό στο All Event και χάλκινο στα Masters. Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιάννη Σταθάτο στο ατομικό.

Το 2008 που το Μεσογειακό Κύπελλο έγινε στα Χανιά η Νατάσα Ροβιθάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ατομικό και το χάλκινο στα All Events. Αργυρό μετάλλιο στο ατομικό για τον Βαγγέλη Κριζίνη, αργυρό στα All Events και χάλκινο στα Masters.

To 2009 στις δυάδες η Νατάσα Ροβιθάκη και η Γεωργία Παπαδημητρίου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Ο Γιάννης Σταθάτος στο ατομικό κατέκτησε επίσης το χρυσό και ο Βαγγέλης Κριζίνης το χάλκινο. Στις δυάδες χάλκινο για τους Σταθάτο – Κριζίνη, ενώ στα All Event αργυρό για τον Γιάννη Σταθάτο και χάλκινο για τον Βαγγέλη Κριζίνη. Στα Masters αργυρό για τον Γιάννη Σταθάτο και στο Mix 4 το χάλκινο μετάλλιο για τους Κριζίνη, Σταθάτο, Ροβιθάκη και Παπαδημητρίου.

Το 2010 στις δυάδες η Μάρθα Καρατζούλα και η Ναυσικά Δεληγιάννη κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο και στα All Event η Μάρθα Καρατζούλα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Tο 2011 οι Ελληνες αθλητές σάρωσαν τα μετάλλια. Στις δυάδες κατέκτησαν το αργυρό η Μάρθα Καρατζούλα με την Γεωργία Σαγώνα, το χρυσό στο ατομικό κατέκτησε ο Γιώργος Στεφανίδης και στις δυάδες μαζί με τον Βαγγέλη Κριζίνη και πάλι το χρυσό. Στα All Event αργυρό για τον Γιώργο Στεφανίδη και χάλκινο για τον Βαγγέλη Κριζίνη και στο Mix 4 επίσης αργυρό για τους Ελληνες αθλητές Στεφανίδη, Κριζίνη, Σαγώνα και Καρατζούλα.

Το 2012 οι Ελληνες αθλητές: Αλέκα Ζορμπά, Μάρθα Καρατζούλα, Βαγγέλης Κριζίνης και Γιώργος Στεφανίδης πρωταγωνίστησαν και πάλι στους Μεσογειακούς που έγιναν στο Σαν Μαρίνο (16-22 Απριλίου), με ένα καινούργιο ρεκόρ στο ομαδικό αφού έκαναν 939 κορύνες σε ένα παιχνίδι. Στο ατομικό γυναικών η Μάρθα Καρατζούλα τερμάτισε στην 8η θέση κι η Αλέκα Ζορμπά στην 11η. Στους άντρες στο ατομικό ο Βαγγέλης Κριζίνης στην 3η θέση  κι ο Γιώργος Στεφανίδης στην 5η θέση. Στις δυάδες γυναικών τα κορίτσια μας κατέκτησαν την 3η θέση και τα χρυσά μας αγόρια την 1η θέση. Στις μικτές δυάδες κατέκτησαν την 4η (Αλέκα Ζορμπά και Βαγγέλης Κριζίνης) και 5η θέση (Μάρθα Καρατζούλα και Γιώργος Στεφανίδης). Στο ομαδικό βγήκαν πρώτοι και στο All Event πρώτος ο Βαγγέλης Κριζίνης και δεύτερος ο Γιώργος Στεφανίδης. Στα Masters πρώτος o Γιώργος Στεφανίδης.  

Το 2013 μας εκπροσώπησαν οι Ελληνες αθλητές: Αλέκα Ζορμπά, Στέλλα Τσικούνα, Γιάννης Μαρούσης και  Νίκος Κεκέσης. Στο ατομικό γυναικών η Στέλλα κατέκτησε την 7η θέση (1118 κορύνες, 186,33 μέσο όρο), ενώ η Αλέκα κατέκτησε την 10η θέση (1085 κορύνες, 180,83 μέσο όρο). Στο ατομικό ο Γιάννης Μαρούσης κατέκτησε την 4η θέση (1284 κορύνες και 214 μο) ενώ ο Νίκος Κεκέσης την 12η θέση (1161 κορύνες και 193,5 μ.ο). Στις δυάδες γυναικών η Αλέκα κι η Στέλλα κατέκτησαν την 5η θέση (2179 κορύνες 181,58 μ.ο), ενώ στις δυάδες ανδρών ο Γιάννης και ο Νίκος κατέκτησαν την 6η θέση (2363 κορύνες 196,92 μ.ο).

Στις μικτές δυάδες ο Γιάννης Μαρούσης με την Αλέκα Ζορμπά κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο (2497 κορύνες 208,08 μ.ο). 

Στις 4άδες, η Ελλάδα κατέκτησε την 4η θέση (4679 κορύνες 194,96 μ.ο). Στο All Event πρώτη η Sue Abela (Μάλτα) στην πρώτη θέση (4799 κορύνες 199,96 μ.ο), η Αλέκα Ζορμπά στην 8η θέση (4534 κορύνες 188,92 μ.ο) κι η Στέλλα Τσικούνα στην 11η θέση (4365 κορύνες 181,88 μ.ο). Στους άντρες ο Γιάννης Μαρούσης στην 6η θέση (4932 κορύνες 205,5 μ.ο) κι ο Νίκος Κεκέσης στην 12η θέση (4745 κορύνες 197,71 μ.ο). Πρώτος ο Σλοβένος Anze Grabrijan (5183 κορύνες 215,96 μ.ο). Στα masters πρώτη η Κύπρια Μαρία Καστόρη στις γυναίκες κι ο Τούρκος Tolga Sismanogullar. O Γιάννης Μαρούσης δεύτερος. 


Ενημέρωση: 3 Απριλίου 2014




Τα όμορφα νέα των φετινών Μεσογειακών ξεκίνησαν με το ευχάριστο νέο της επανεκλογής στην επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων, που το 2015 θα γίνουν στα Χανιά, του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ Αλέξανδρου Τζούνη. Αυτός άλλωστε ήταν κι ο λόγος που πήγε μαζί  με την ελληνική αποστολή στο Γιβραλτάρ. Σε όσους έχουν ακολουθήσει κάποια αποστολή στο εξωτερικό είναι γνωστή η αποδοχή και οι καλές σχέσεις που έχει ο Αλέξανδρος  όχι μόνο με τις άλλες χώρες αλλά και με την διοίκηση της ETBF (της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπόουλινγκ).

Εχουν ήδη τελειώσει τα αθλήματα του ατομικού αλλά και των δυάδων. Οπως πάντα η Ελλάδα είναι μέσα στον χορό των μεταλλίων ακόμα κι αν δεν έχει "σύρει ακόμα τον χορό".

Στις γυναίκες που ξεκίνησαν πρώτες χθες  το πρωί, η Στέλλα Τσικούνα έχασε το χάλκινο μετάλλιο μόλις για 2 κορύνες (1158 κορύνες, 193 μ.ο), ενώ η  Ναυσικά Δεληγιάννη κατέκτησε την 8η θέση (1091 κορύνες, 181,83 μ.ο). Το ατομικό στις γυναίκες κατέκτησε η Μαλτέζα Sue Abela (1257 κορύνες, 209,5 μ.ο), με δεύτερη την Lauriane Celie (1198 κορύνες, 199,67 μ.ο).




Στους άντρες ο Γιώργος Στεφανίδης   κατέκτησε την 2η θέση και το Ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό για μια διαφορά 8 κορύνων μόλις (1328 κορύνες, 221,33 μ.ο) από τον ισραηλινό Lior Bar (1335 κορύνες, 222,5 μ.ο).  Τρίτος ο  Σλοβένος Anze Grabrijan (1271 κορύνες, 211,83 μ.ο).  Ο Βασίλης Στεφόπουλος  κατέκτησε την 10η θέση (1215 κορύνες, 202,5 μ.ο)




Στις δυάδες που τελείωσαν σήμερα τα αγόρια μας και πάλι στο χορό των μεταλλίων κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο (2456 κορύνες, 204,67 μ.ο). Το χρυσό το πήραν οι Σλοβένιοι (2497 κορύνες, 208,08 μ.ο). Δεύτεροι οι Ιταλοί (2488 κορύνες, 207,33 μ.ο).

Χάλκινο Μετάλλιο και τα κορίτσια μας (2317 κορύνες, 193,8 μ.ο), με πρώτη δυάδα την γαλλική (2416 κορύνες, 201,33 μ.ο) ενώ δεύτερη δυάδα της Ιταλίας (2347 κορύνες, 195,58 μ.ο)

Στα all events πρώτος με διαφορά ο Γιώργος Στεφανίδης (2632 κορύνες, 219,33 μ.ο), δεύτερος ο σλοβένος Anze Grabrijan (2540 κορύνες, 211,67 μ.ο) και τρίτος ο Axel Guimo  απ΄την Καταλονία (2514 κορύνες, 209,5 μ.ο). Ο Βασίλης Στεφόπουλος 10ος (2367 κορύνες, 197,25 μ.ο). Τρίτη η Στέλλα Τσικούνα (2334 κορύνες, 194,5 μ.ο), δεύτερη η Sue Abela (2364 κορύνες, 197 μ.ο) και πρώτη η Lauriane Celie (2501 κορύνες, 208,42 μ.ο). Η Ναυσικά Δεληγιάννη στην 8η θέση (2232 κορύνες, 186 μ.ο).




Συγχαρητήρια Γιώργο, Βασίλη, Στέλλα και Ναυσικά  και βέβαια συγχαρητήρια στον προπονητή, που πρώτη φορά συνοδεύει εθνική ομάδα, Νίκο Μπούφεση.

Αύριο το πρωί στις 10:00 ώρα Ελλάδας το πρώτο γκρουπ των  μικτών δυάδων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




Εκλεισαν την αυλαία τους οι Μεσογειακοί αγώνες για φέτος με τον καλύτερο τρόπο για την Ελλάδα και τους Ελληνες αθλητές.

Στις μικτές δυάδες ο Γιώργος Στεφανίδης με την Ναυσικά Δεληγιάννη πήραν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο (2399 κορύνες, 199,92 μ.ο). Στην πρώτη και δεύτερη θέση οι ομάδες της Γαλλίας.

Στο ομαδικό ήρθε το πρώτο χρυσό μετάλλιο (4698 κορύνες, 195,74 μ.ο) που με τόσο πάθος περιμένε όλη η Ελλάδα,  με δεύτερη την ομάδα της Γαλλίας (4591 κορύνες, 191,29 μ.ο) και τρίτη την ομάδα της Ιταλίας (4563 κορύνες, 190,13 μ.ο) και το πρώτο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου.

Στα masters στις γυναίκες η Ναυσικά Δεληγιάννη για μόλις 1 κορύνα  σε ένα παιχνίδι που έκανε 237 κορύνες, έμεινε έξω απ΄τον τελικό κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο. Στην δεύτερη θέση, το ασημένιο πήρε η μαλτέζα Sue Abela, ενώ το χρυσό η γαλλίδα Lauriane Celie
Στα masters στους άνδρες ο Γιώργος Στεφανίδης κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο, κανοντάς μας ακόμα μια φορά περήφανους. Δεύτερος ο Ιταλός Davide Spagnoli και τρίτος  ο σλοβένος Anje Grabrijan.

Στα All Event στις γυναίκες, η Στέλλα Τσικούνα πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο (4598 κορύνες, 191,58 μ.ο), ενώ η Ναυσικά Δεληγιάννη κατέκτησε την 6η θέση (4491 κορύνες, 187,13 μ.ο). Την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η γαλλίδα Stephanie Dubourg (4615 κορύνες, 192,29 μ.ο), ενώ την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, η επίσης γαλλίδα Lauriane Celie (4918 κορύνες 204,92 μ.ο).

Στα All Event στους άντρες, ο Γιώργος Στεφανίδης πήρε ακόμα ένα χρυσό, κάνοντάς μας να φουσκώνουμε από περηφάνια, γιατί η φετινή αποστολή συνεχίζει την παράδοση που θέλει την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες και να "μαζεύει"  μετάλλια.

Συνοψίζοντας: 3 χρυσά μετάλλια
                        1 αργυρό μετάλλιο
                        5 χάλκινα μετάλλια

Συγχαρητήρια Βασίλη, Γιώργο, Ναυσικά και Στέλλα ! Συγχαρητήρια ξεχωριστά στο βάπτισμα του ομοσπονδιακού προπονητή των εθνικών ομάδων Νίκου Μπούφεση. Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο Τζούνη για την επανεκλογή του και ραντεβού στο 18o Μεσογειακό Κύπελλο του χρόνου στα Χανιά!

Καλή ξεκούραση και καλή επιστροφή!!!


* Οι φωτογραφίες των  ενημερώσεων είναι της Αρετής Πριοβόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: