Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων 24 Ιουλίου - 3 Αυγούστου Ντιτρόιτ ΗΠΑ

1η Ενημέρωση  Σάββατο 28 Ιουλίου 2018


Με ψηλά νούμερα σε κορύνες προχωράει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων που γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ετσι οι κορυφαίοι Νέοι του κόσμου έχουν κάνει τα παρακάτω προκριματικά παιχνίδια:




O νορβηγός Georg Skryten έκανε στα προκριματικά το πρώτο 300άρι.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα του ατομικού για τα αγόρια και τα κορίτσια



Παρουσίαση



Στο Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών  διεξάγονται οι αγώνες που θα βγάλουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2018. Ανταγωνίζονται 133 νέοι και 82 νέες από 37 χώρες, από τις 24 εως τις 3 Αυγούστου 2018, στους 54 Brunswick διαδρόμους του Thunderbowl Lanes Bowling Center που βρίσκεται στο  Allen Park, Michigan, USA. Να σημειωθεί ότι η  χώρα μας δεν έχει στείλει αποστολή.

Οι νέοι και οι νέες θα ανταγωνιστούν στα αγωνίσματα του Ατομικού, των Δυάδων,  του Ομαδικού Αγωνίσματος και στο άθλημα των Κορυφαίων Αθλητών (Masters) με 6 προκριματικά παιχνίδια σε κάθε αγώνισμα. Oι Κορυφαίοι Αθλητές θα παίξουν σε 5 βήματα.

Στα αγωνίσματα θα παιχτούν 6 προκριματικά παιχνίδια, προχωρούν στα ημιτελικά οι 4 καλύτεροι/ες σε σύνολο κορυνών, μετά ο 1ος παίζει με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο, και οι νικητές των ημιτελικών παίζουν ένα παιχνίδι τελικό. Οι δυό χαμένοι των ημιτελικών θα πάρουν Χάλκινο Μετάλλιο.

Στο ομαδικό τα ημιτελικά και ο τελικός θα παιχτούν με το σύστημα Baker σε τρία παιχνίδια.

Οι 24 Κορυφαίοι Αθλητές θα παίξουν αντίπαλοι σε 3 παιχνίδια, εκτός αν κάποιος απο τους δυό κάνει δύο νίκες στη σειρά οπότε δεν θα παιχτεί τρίτο παιχνίδι. Ο υψηλότερος της κατάταξης επιλέγει αν θα ξεκινήσει στον δεξιό ή αριστερό διάδρομο.

Βήμα 1ο: οι 16 αθλητές/τριες που βρίσκονται στο νούμερο 9-24 της γενικής κατάταξης θα παίξουν 8 παιχνίδια και θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα οι νικητές.
Βήμα 2ο: οι 8 νικητές του βήματος 1 και οι πρώτοι 8 της κατάταξης θα παίξουν 8 παιχνίδια και οι νικητές θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.
Βήμα 3ο: οι 8 νικητές του προηγούμενου βήματος θα παίξουν 4 παιχνίδια με τους νικητές να προχωρούν στο επόμενο βήμα.
Βήμα 4ο: οι 4 νικητές του προηγούμενου βήματος θα παίξουν 2 παιχνίδια και οι νικητές θα προχωρήσουν στο 5ο και τελευταίο βήμα του τελικού.
Βήμα 5ο: οι νικητές του προηγούμενου βήματος θα παίξουν ένα παιχνίδι και ο νικητής/τρια θα χριστεί Πρωταθλητής/Πρωταθλήτρια.

Συμμετέχουν νέοι και νέες που έχουν γεννηθεί από 1 Ιανουαρίου 1997 εως 31 Δεκεμβρίου 2004.



Το Μοτίβο Λαδώματος




Επίσημη Ιστοσελίδα ΕΔΩ
Ζωντανή Μετάδοση ΕΔΩ
Ζωντανά Αποτελέσματα ΕΔΩ


Για το Bowlpedia

Kρητίδη Αλεξάνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: