Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Το μέλλον έρχεται!!! - Junior 2009



Τα Juniors έπαιξαν bowling στο Strike Bowling Center στο Χαϊδάρι. Φαίνεται πως οι πρώτες βάσεις έχουν ήδη μπεί και το μέλλον ανοίγεται μπροστά τους.



Νικητής στους εφήβους, ο Γιώργος Στεφανίδης (Ακαδημία Πατρών) με δεύτερο τον Βασίλη Στεφόπουλο (Sporting), τρίτο τον Ξαγοράρη Κωνσταντίνο (Strike)  και τέταρτο τον Αντώνη Ζαφρά (Mέγας Αλέξανδρος).



Στα κορίτσια, νικήτριες στις Εφηβες, πρώτη η Καππάτου Χριστίνα (Strikers), με δεύτερη την Ανάση Αρχοντία (Μέγας Αλέξανδρος), τρίτη την Παλτεζανάκη Αναστασία (Αστέρας) και 4η την Πλιακοστάμου Μαρία - Αννα (Strike).



Στην Κατηγορία Παίδων πρώτος ο Ζαβέρδας Μύρων (Νέα Μάκρη), δεύτερος ο Κατσαρός Βασίλης (ΟΜΗ2005), τρίτος ο Diego Sami Alione  (Sporting) και τέταρτος ο Σταμάτης Ρορός (Γλυφάδα).





Στην κατηγορία κορασίδων πρώτη η Φεργαδιώτη Μυρσίνη (Strike), δεύτερη η Νικολιδάκη Μαρίνα (Stadium Πυλαίας), τρίτη η Σπηλιοπούλου Κωνσταντίνα (Strike) και τέταρτη η Αδαμίδη Χριστίνα (Strike)





Στην κατηγορία Παμπαίδων πρώτος ο Παναγόπουλος Γιώργος (Ακαδημία Πατρών), δεύτερος ο Πικούλης Γιάννης (Strike), τρίτος ο Αρβανίτης Θανάσης (Περιστέρι) και τέταρτος ο Καγκελίδης Σωτήρης (Δάφνη).






Στην κατηγορία Πανκορασίδων πρώτη η Πάσχου Ευανθία (Δάφνη), δεύτερη η Βαλαβάνη Φιλίππα (Stadium Πυλαίας), τρίτη η Καρανίκα Φωτεινή (Δάφνη) και τέταρτη η Νούση Δήμητρα (Περιστέρι).






Οι πιο μικρές bowler!






















Βασίλης Στεφόπουλος












Γιώργος Στεφανίδης
















Κώστας Ξαγοράρης












Αντώνης Ζαφράς
















Μύρων Ζαβέρδας












Μυρσίνη Φερδαδιώτη

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στους νικητές και τις νικήτριες κάθε κατηγορίας!

Και σε ανώτερα παιδιά!!