Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Τελικά Ατομικού Α κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών 2016





Αλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες της Α κατηγορίας Ατομικού για άνδρες και γυναίκες με διοργανώτρια την Ε.Γ.Ο, έγιναν στο Royal Bowling στο Περιστέρι, που έστεψαν τον πρωταθλητή και την πρωταθλήτρια Ελλάδας για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.




Επίσης μέσα απ αυτό το διήμερο και βάση της τελικής κατάταξης ορίστηκε και η Εθνική Ανδρών, αν και δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στις Βρυξέλες 18-29 Αυγούστου 2016.

To Σάββατο οι  άνδρες αθλητές έπαιξαν 12 προκριματικά παιχνίδια σύνολο κορυνών, χωρισμένα σε δυο σετ των εξι παιχνιδιών με διαφορετικό τύπο λαδώματος το κάθε σετ. Την Κυριακή προκρίθηκαν οι 16 πρώτοι που έπαιξαν ακόμα 6 παιχνίδια ταυτόχρονα και στα δυό μοτίβα λαδώματος (αριστερά μακρύ, δεξιά κοντό) με τις κορύνες της πρώτης μέρας να ακολουθούν. Στο σύνολο των 18 παιχνιδιών οι 8 καλύτεροι αγωνίστηκαν με την διαδικασία Πέτερσεν άλλα 7 παιχνίδια σύνολο κορυνών, λαμβάνοντας bonus κορύνες ανα παιχνίδι. (20 κορύνες η νίκη, 10 κορύνες η ισοπαλία, για παιχνίδια από 200-249 άλλες 5 κορύνες και τέλος από 250 και πάνω άλλες 5 κορύνες.) Και στην φάση αυτή ακολουθούσαν οι κορύνες των προηγούμενων παιχνιδιών.

Οι γυναίκες αθλήτριες έπαιξαν αντίστοιχα 6 παιχνίδια σύνολο κορυνών στο πρώτο μοτίβο λαδώματος το Σάββατο και την Κυριακή άλλα 6 παιχνίδια στο δεύτερο μοτίβο λάδωματος. Μετά τα 12 παιχνίδια προκρίθηκαν οι 8 καλύτερες οι οποίες στη συνέχεια έπαιξαν επτά παιχνίδια μαζί με τους άντρες με την διαδικασία Πέτερσεν.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση του Royal Bowling αποφάσισε να μην κρατήσει το κόστος των παιχνιδιών απ τους αθλητές/αθλήτριες που αγωνίστηκαν στην διαδικασία Πέτερσεν.


...για τρίτη φορά (2008 - 2013 - 2016)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
2015-2016

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΙΖΙΝΗΣ 

...για δεύτερη φορά
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
2015 - 2016

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ




Η γενική κατάταξη με τους 6 πρώτους αθλητές να αποτελούν την Εθνική ομάδα ανδρών και τους δυό τελευταίους να είναι οι αναπληρωματικοί:



Οι φωτογραφίες θα ανέβουν όπως πάντα στη σελίδα του Bowlpedia στο facebook.


Δεν υπάρχουν σχόλια: