Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Royal Strike Bowling Cup Mens and Ladies 2015


Σε δυό Σαββατοκύριακα (7+8 Μαρτίου και 14+15 Μαρτίου 2015)  έγιναν οι αγώνες για το κύπελλο ανδρών και γυναικών φέτος με διοργανωτές το Royal και το Strike bowling Center. Η διοργάνωση δεν ήταν αναγνωρισμένη απ΄την ΕΟΜ που έχει χάσει απ΄τις 31 Δεκεμβρίου 2014 την αθλητική της αναγνώριση. Η ανάγκη όμως, μετά από τόσο καιρό  αποχής, να βρεθεί κάτι για να παίξουν και πάλι οι αθλητές ήταν μεγάλη. Γι αυτό ήταν και μεγάλη η συμμετοχή.






Στα προκριματικά του κυπέλλου ανδρών, συμμετείχαν 26 ομάδες χωρισμένες σε δυό γκρούπ των 13. Ανάμεσά τους η ομάδα των Navigators που ήρθαν από την Κύπρο μα και η Λαμία, η Πάτρα, η Θεσσαλία και η ομάδα IBC από το Ηράκλειο Κρήτης.




Νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου η ομάδα του VMC!!!

δεύτερη η ομάδα του ΑΛΦΑ  και τρίτη η ομάδα Φοίνικα/Π.Φαλήρου!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!




Ο τρόπος διεξαγωγής ήταν ως εξής;






Με 14 ομάδες άρχισαν οι αγώνες των προκριματικών του κυπέλλου γυναικών σε γκρούπ των 7 ομάδων στους δυό ομίλους.






























Ο τρόπος διεξαγωγής ήταν διαφορετικός απ΄του κυπέλλου ανδρών και κατά κοινή παραδοχή κράτησε ως το τέλος την αδρεναλίνη στα ύψη αφού σε κάθε παιχνίδι υπήρχε δυνατότητα ανατροπής του αποτελέσματος.






Νικήτρια του κυπέλλου γυναικών η ομάδα της Δάφνης!

Δεύτερη η ομάδα της Κηφισιάς και τρίτη η ομάδα του Αστέρα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!





Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της διπλής διοργάνωσης κ Αλέξανδρο Τζούνη, στη γραμματεία  Λοϊζο Κυρόπουλο και Γιάννη Κοσμίδη και στους διαιτητές Μανώλη Μιχάλενα, Δημήτρη Καλό και Χρήστο Μαραγκό.

Συγχαρητήρια στις αίθουσες αλλά και στο προσωπικό τους,  για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Προσωπικά ευχαριστώ τον αιώνιο έφηβο Λουκά Σακκελαρίου που η αγάπη του για το bowling και την φωτογραφία αφήνει τα χνάρια της στους  φακέλους στο bowlpedia.


Τους αγώνες κάλυψε το Bowlpedia μέσω Live Streaming, που μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ώρα στο Bowlpedia στο YouTube. Επίσης όλες οι φωτογραφίες είναι αναρτημένες στο γκρούπ του Bowlpedia στο facebook.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Στάθη Αθανασόπουλο που έκανε τα πάντα για να μπορώ να έχω σύνδεση στο διαδίκτυο για την ζωντανή μετάδοση στα τελικά του κυπέλλου γυναικών.

Τέλος, ευχαριστώ τον Γιάννη Κοσμίδη για την περιγραφή και τον σχολιασμό στην τελική φάση του κυπέλλου γυναικών στη ζωντανή μετάδοση.


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

New Generation - Gazi College Junior 2015



Αγκαλιάστηκε από γονείς και παιδιά η πρώτη διοργάνωση του Gazi College Youth Championship και γι αυτό είχε μεγάλη επιτυχία παρά την δυσκολία των καιρών. Ο διοργανωτής είχε φροντίσει ακόμα και για γονείς και παιδιά από επαρχία αφού υπήρχε πακέτο διαμονής και σίτισης.

Ετσι, ήταν μεγάλη η χαρά μας που μέσα στις συμμετοχές ήταν αυτή του Γιώργου Παναγόπουλου του συλλόγου "Ακαδημία Πατρών" από την Πάτρα και του Θωμά Αγγελάκη του συλλόγου ΟΜΗ 2005 που ήρθε απ την Κρήτη.

Την διοργάνωση κάλυψε φωτογραφικά μαζί με εμένα ο Λουκάς Σακελλαρίου, ένας άνθρωπος με αγάπη στην φωτογραφία και το bowling. Τον ευχαριστούμε όλοι για την προσφορά του. Ηταν επίσης εκεί και το Bowlpedia με ζωντανή μετάδοση των τελικών μέσω Live Streaming. (Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες απ την σελίδα του bowlpedia στο youtube), όπως κι ο Νίκος Κωνσταντίνου με τον Κίμωνα Νούσκαλη στην γραμματεία.








Μεγάλοι χορηγοί του πρωταθλήματος νέων/νεανίδων, το Blanos Bowling Center που πάντα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και διαθέτει την αίθουσά του 









το στέκι των νέων Gazi College με την υπέροχη διακόσμηση, τα υπέροχα φαγητά και ποτά 








και το 9th Frame (Μεγ Αλεξάνδρου 48, Νέα Σμύρνη. Τηλ: 211 2143599) που έχει ότι χρειάζεται ένας bowler εκτός απ΄τους διαδρόμους.    









      
Χορηγοί επίσης ο Θανάσης Καλαμαράς 



και η ψησταριά "Τα Φιλετάκια" 
(Εθν Μακαρίου 126 Δάφνη Τηλ: 210-9730682)





Παρόντες και με μεγάλη τους χαρά στη διάθεση των παιδιών στο τουρνουά οι διαιτητές: Δημήτρης Καλός, Μανώλης Μιχάλενας και Χρήστος Μαραγκός. Τους ευχαριστούμε όλοι πολύ!


Η τελική κατάταξη ανα κατηγορία:










Τις απονομές της C κατηγορίας στα κορίτσια τις έκανε, η τεράστια για τον χώρο μας αθλήτρια του Π.Φαλήρου Αλέκα Ζορμπά, που έχει προσφέρει τόσο σαν αθλήτρια, όσο και στα διοικητικά των συλλόγων. 








Τις απονομές της C κατηγορίας στα αγόρια ο επίσης τεράστιος για την προσφορά του σαν αθλητής, διοικητικός και πρόεδρος της ΕΟΜ Αλέξανδρος Τζούνης. 







Τις απονομές στα κορίτσια της Β κατηγορίας έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου της Γλυφάδας Στέλιος Μαρατσίνος 












ενώ για τα αγόρια της Β κατηγορίας τις απονομές έκανε ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΜ Βασίλης Χαρτοφύλλης με γνωστή την μεγάλη του προσφορά στον χώρο. 







Τα κορίτσια και τα αγόρια της  Α κατηγορίας πήραν τα μετάλλιά τους από τον Τάκη Κορωναίο, τον μεγάλο αθλητή στο Μπάσκετ που μας τίμησε με την παρουσία του. 





Ο νικητής κι η νικήτρια της Α κατηγορίας πήραν  έπαθλο από την τροπαιοθήκη του προσφάτως εκλιπόντος Τάκη Καρέτσου, αυτού του μεγάλου αθλητή, σε απονομή που έγινε από τον πατέρα του Θανάση Καρέτσο και με πολύ συγκίνηση. Δεν ήταν λίγα τα υγρά μάτια...  

















Οι φωτογραφίες τόσο του Λουκά όσο κι οι δικές μου, είναι όλες ανεβασμένες στο γκρούπ  Bowlpedia στο Facebook. 


Για το Bowlpedia
Αλεξάνδρα Κρητίδη