Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Royal Strike Bowling Cup Mens and Ladies 2015


Σε δυό Σαββατοκύριακα (7+8 Μαρτίου και 14+15 Μαρτίου 2015)  έγιναν οι αγώνες για το κύπελλο ανδρών και γυναικών φέτος με διοργανωτές το Royal και το Strike bowling Center. Η διοργάνωση δεν ήταν αναγνωρισμένη απ΄την ΕΟΜ που έχει χάσει απ΄τις 31 Δεκεμβρίου 2014 την αθλητική της αναγνώριση. Η ανάγκη όμως, μετά από τόσο καιρό  αποχής, να βρεθεί κάτι για να παίξουν και πάλι οι αθλητές ήταν μεγάλη. Γι αυτό ήταν και μεγάλη η συμμετοχή.






Στα προκριματικά του κυπέλλου ανδρών, συμμετείχαν 26 ομάδες χωρισμένες σε δυό γκρούπ των 13. Ανάμεσά τους η ομάδα των Navigators που ήρθαν από την Κύπρο μα και η Λαμία, η Πάτρα, η Θεσσαλία και η ομάδα IBC από το Ηράκλειο Κρήτης.




Νικήτρια ομάδα του Κυπέλλου η ομάδα του VMC!!!

δεύτερη η ομάδα του ΑΛΦΑ  και τρίτη η ομάδα Φοίνικα/Π.Φαλήρου!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!




Ο τρόπος διεξαγωγής ήταν ως εξής;






Με 14 ομάδες άρχισαν οι αγώνες των προκριματικών του κυπέλλου γυναικών σε γκρούπ των 7 ομάδων στους δυό ομίλους.






























Ο τρόπος διεξαγωγής ήταν διαφορετικός απ΄του κυπέλλου ανδρών και κατά κοινή παραδοχή κράτησε ως το τέλος την αδρεναλίνη στα ύψη αφού σε κάθε παιχνίδι υπήρχε δυνατότητα ανατροπής του αποτελέσματος.






Νικήτρια του κυπέλλου γυναικών η ομάδα της Δάφνης!

Δεύτερη η ομάδα της Κηφισιάς και τρίτη η ομάδα του Αστέρα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!





Συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της διπλής διοργάνωσης κ Αλέξανδρο Τζούνη, στη γραμματεία  Λοϊζο Κυρόπουλο και Γιάννη Κοσμίδη και στους διαιτητές Μανώλη Μιχάλενα, Δημήτρη Καλό και Χρήστο Μαραγκό.

Συγχαρητήρια στις αίθουσες αλλά και στο προσωπικό τους,  για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Προσωπικά ευχαριστώ τον αιώνιο έφηβο Λουκά Σακκελαρίου που η αγάπη του για το bowling και την φωτογραφία αφήνει τα χνάρια της στους  φακέλους στο bowlpedia.


Τους αγώνες κάλυψε το Bowlpedia μέσω Live Streaming, που μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε ώρα στο Bowlpedia στο YouTube. Επίσης όλες οι φωτογραφίες είναι αναρτημένες στο γκρούπ του Bowlpedia στο facebook.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Στάθη Αθανασόπουλο που έκανε τα πάντα για να μπορώ να έχω σύνδεση στο διαδίκτυο για την ζωντανή μετάδοση στα τελικά του κυπέλλου γυναικών.

Τέλος, ευχαριστώ τον Γιάννη Κοσμίδη για την περιγραφή και τον σχολιασμό στην τελική φάση του κυπέλλου γυναικών στη ζωντανή μετάδοση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: