Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

4o International Sofia Open

Τελευταία ενημέρωση                                   
                                  1 Δεκεμβρίου2013

Τελείωσε το 4ο Διεθνές τουρνουά της Σόφιας, με νικήτρια την σουηδέζα Joline Perrson, 2ο τον αμερικάνο Brian Voss και 3ο τον  ρώσο Alexey Parshukov. 


Συγχαρητήρια στους νικητές και όλους τους συμμετέχοντες και καλή επιστροφή.








1η Ενημέρωση 26 Νοεμβρίου 2013 

Πολλοί Ελληνες αθλητές συμμετέχουν στο 4ο διεθνές ανοικτό τουρνουά της Σόφιας. Πολλοί απ΄αυτούς ήταν και στο Βουκουρέστι. Τάκης Καρέτσος, Νικήτας Παναγιώτης, Κώστας Κυριακός, Μιχάλης Μπούζας, Δημήτρης Λεβέντης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νάτσης, Πάρης Αλβανός, Γιάννης Γιαννούτσος, Γιώργος Λαμπροθανάσης, Κώστας Σπιριδάκης, Γιώργος Δρίτσας, Χρήστος Πολατιάν, Βαγγέλης Βαρτζής, Στέφανος Καζαντζής, Γιώργος Λιάγκας, Γιώργος Σταυρακίδης, Διονύσης Βιτάλης, Καλλιόπη Μάντζη, Ανέστης Παυλοκεχαγιάς, Ασπασία Μπίστιχα, Νίκη Καραπετσάνη, Σωκράτης Τζατζιάς, Κώστας Μποτζώρης, Αλέξανδρος Κατσάνος, Αλεξανδρος Κοψιάλης, Αλέξανδρος Μολφέσης, Νατάσα Ροβιθάκη, Αντώνης Ευαγγελίδης, Βρεττός Παχούλης, David Προκοπίου, Δημήτρης Κατζιλιέρης, Νώντας Πατσαούρας, Γιώργος Στεφανίδης, Χρύσα Θεοδώρου, Κώστας Κίτσιος, Κώστας Στεργιάδης, Κώστας Αγγελάκης, Κώστας Λυραντζής, Μαίρη Ισιδώρου, Μιχάλης Σεζένιας, Ναυσικά Δεληγιάννη, Νίκος Παπαπετρόπουλος, Σάκης Μαφρέδας, Αφροδίτη Σεζένια, Σταύρος Παρασάκης, Τάσος Καραγιάννης, Χάρης Γιαννακίδης, Τίνα Δαμιανάκη, Tommy Petersen και Βασίλης Δαλέσης.


Οι 8 πρώτοι έχουν περάσει στην επόμενη φάση:




Τρόπος Διεξαγωγής:  

6 παιχνίδια σύνολο κορυνών με δικαίωμα επανασυμμετοχής (re-entry) και ένα παιχνίδι Desperado.

Σύνθεση των 56 πρώτων:

Οι καλύτεροι 8 των γκρούπ από 23-26 Νοεμβρίου, οι πρώτοι 44 από τα 6 παιχνίδια κατάταξης και οι 4 καλύτεροι του Desperado. 

1η Τελική φάση:

Οι 56 που πέρασαν θα παίξουν άλλα 6 παιχνίδια (καθαρές κορύνες, Scratch). Οι παίκτες που θα καταταχθούν από την 1-4 θέση, θα περιμένουν την 3η τελική φάση. Οι παίκτες που θα καταταχθούν στις θέσεις 5-28 θα περιμένουν την 2η τελική φάση. Οι υπόλοιποι  θα καταλάβουν τις θέσεις από 29-56 βάσει των παιχνιδιών τους. 
Θα ακολουθήσουν οι κορύνες στις υπόλοιπες αναμετρήσεις. Ο παίκτης με τις περισσότερες κορύνες θα παίξει με τον παίκτη με τις λιγότερες κοκ

2η τελική φάση: 

Από τους 24 παίκτες θα προκριθούν οι 12 με  3 νίκες που θα προχωρήσουν στην 3η τελική φάση. Οι υπόλοιποι 12 καταλαμβάνουν τις θέσεις από 17-28. 

3η τελική φάση:

Από τους 16  παίκτες (μπαίνουν και οι 4 πρώτοι που περίμεναν) θα προκριθούν οι 8 με 3 νίκες, οι οποίοι θα προχωρήσουν στην 4η τελική φάση. Οι υπόλοιποι 8 θα καταλάβουν τις θέσεις από 9-16. 

4η τελική φάση: 

Από τους 8 παίκτες, θα προκριθούν οι 4 με 3 νίκες, οι οποίοι θα προχωρήσουν στην 5η τελική φάση κι οι υπόλοιποι 4 θα καταλάβουν τις θέσεις 5-8. 

5η τελική φάση:

Οι 4 παίκτες θα παίξουν μεταξύ τους από 1 παιχνίδι και οι δυό νικητές θα προχωρήσουν στον τελικό.

Τελικός:

Θα παίξουν ένα παιχνίδι κι ο καλύτερος είναι ο νικητής.

Επαθλα: 



Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.sofiainternationalopen.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: